Obavijesti

Sport

Komentari 20

Žestoka utakmica u Ledenoj: Donbas slavio usred Zagreba

Hokejaši Medveščaka izgubili su 3-1 u Ledenoj dvorani Doma sportova protiv jakih Ukrajinaca, treće momčadi Zapada. Donbas je slavio u Zagrebu rezultatom 3-1...

VIDEO

Hokejaši Medveščaka otvorili su 2014. godinu porazom u prepunoj dvorani Doma sportova u Zagrebu. Bolja je bila treća momčad Zapada, ukrajinski Donbas 3-1. Nije pomoglo ni 39 obrana Marka Dekanicha...

- Najviše smo izgubili u drugoj trećini. Oni su tad dobili utakmicu. Nismo zabili u situaciji 5 na 3, a kad ne zabijete u takvim situacijama, izgubit ćete. Imali smo svoje šanse, ali nismo uspjeli - rekao je trener Medveščaka, Mark French.

Medveščak je slavio protiv Donbasa u prvoj utakmici u Ukrajini. "Medvjedi" su tada dobili 5-2. Sjajan početak Medveščaka i gol već u 2. minuti utakmice (Mike Glumac) nagovijestio je nešto slično. 

Na žalost, ovoga puta nije bilo kao u Ukrajini.

Donbas se vratio u 8. minuti s igračem više. U drugoj trećini nakon šest minuta utakmice Donbas zabija za 2-1. Medveščak je krenuo po gol, ali pak nije htio u mrežu. Imali su "medvjedi" i pet na tri, ali nije išlo.

U zadnjim minutama utakmice Donbas je zabio u prazan gol nakon što je Medveščak izvadio golmana i krenuo na sve ili ništa. Završilo je - ništa...

- Moramo se boriti, Dekanich je dobro branio, nije krivac ni za jedan gol. Šteta. Sad igramo protiv Minska. Velika je to utakmica za nas. Moramo igrati najbolje što možemo i bodovi su u ovom trenutku ključni za nas - dodaje French.

UŽIVO:

Treća trećina: Medveščak - Donbas 1-3

<<< 20' KRAJ UTAKMICE Donbas je slavio u Domu sportova 3-1 protiv Medveščaka.

<<< 19' GOL! Medveščak je izvadio golmana i pokušao na sve ili ništa. Završilo je ništa. Donbas je zabio u prazan gol minutu prije kraja utakmice za 3-1.

<<< 10' Medveščak sve pokušava kako bi izjednačio i vratio se u utakmicu, ali Ukrajinci se ne daju. 

<<< 1' POČELA JE TREĆA TREĆINA. Donbas u Ledenoj dvorani vodi 2-1. "Medvjedi" imaju 20 minuta kako bi preokrenuli rezultat protiv treće momčadi Zapada.

Druga trećina: Medveščak - Donbas 1-2

<<< 20' KRAJ DRUGE TREĆINE. Medveščak je pokušavao, imao je dosta šansi, ali Donbas je izdržao sve napade i održao vodstvo 2-1. Medveščak ima još 20 minuta da se vrati u utakmicu protiv Ukrajinaca.

<<< 6' GOL! DONBAS VODI 2-1. Ukrajinci se vraćaju u utakmicu i preokreću rezultat.

<<< 1' POČELA JE DRUGA TREĆINA. Medveščak protiv Donbasa nakon prvih 20 minuta igra 1-1.

Prva trećina: Medveščak - Donbas 1-1

<<< 20' KRAJ PRVE TREĆINE Imao je Medveščak sjajnih šansi za novo vodstvo, ali prva trećina ipak je završila 1-1. Ukrajinci su nakon lošeg početka zaigrali puno bolje i pokazali zašto su 3. momčad Zapada.

<<< 8' GOL! Donbas je izjednačio s igračem više. Rezultat je 1-1. Žestoko se igra u Ledenoj, a navijači su vidjeli i jednu tučnjavu u prvih 5 minuta utakmice.

<<< 2' GOOOOOL! MEDVEŠČAK VODI 1-0! Fantastično otvaranje utakmice Medveščaka. Već u 2. minuti "medvjedi" vode protiv Donbasa. Strijelac je Mike Glumac.

<<< 1' POČELA JE UTAKMICA! Medveščak dočekuje ukrajinski Donbas u Domu Sportova. 

Najava utakmice

Hokejaši Medveščaka igraju prvu utakmicu u 2014. godini protiv treće momčadi Zapada, ukrajinskog Donbasa, s kojim su se prvi put susreli u Donjecku početkom listopada 2013. i uvjerljivo slavili (2-5). 

"Medvjedi" se nakon dvije utakmice u Areni Zagreb vraćaju u svoj dom, u Ledenu dvoranu Doma sportova, u kojoj će pokušati još jedanput srušiti jake Ukrajince.

- Do Olimpijskih igara imamo 10 utakmica, pet doma i pet u gostima. U tim utakmicama želimo osigurati što više bodova kako bismo u četiri posljednje, nakon Igara, mogli loviti bolje mjesto na ljestvici - kaže trener Medveščaka Mark French.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'
EMOTIVNA OBJAVA

Dinamo se oglasio nakon smrti Jakirovićeve majke: 'Stojim uz tebe i kad ne ide i kad je teško'

Treneru Dinama preminula je majka, a iz kluba su se oglasili emotivnom objavom pjesme koju često pjevaju Bad Blue Boysi i tako pružili podršku

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...
TEŠKI DANI

Olićev i Mandžukićev klub u problemima: Igrači ne dolaze na treninge, račun je blokiran...

Igrači dva mjeseca nisu dobili u plaću pa su odlučili štrajkati i ne dolaziti na treninge. Takva odluka će biti na snazi dok klub riješi dug prema njima, ali pitanje kako će to napraviti obzirom da je račun u blokadi
VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!
NOVI PROBLEMI

VIDEO Cirkus u Turskoj: Monaco slavio protiv Fenera, huligani utrčali na parket i napali ih!

Gosti su burno proslavili pobjedu, neki igrači su i pretjerali, a to je razbjesnilo pristaše Fenerbahčea koji su utrčali na parket i htjeli ih pretući