Obavijesti

Sport

Komentari 82

Medveščak preokrenuo 0-3 pa na penale svladao vodeći Linz!

Hokejašima Medveščaka nema ravnog u EBEL-u! U Ledenoj je pala i vodeća momčad lige Linz nakon izvođenja penala 5-4! A u prvoj trećini gubili su čak 3-0...

VIDEO

Hokejaši Linza došli su u Ledenu dvoranu kao vodeća momčad EBEL lige, no taj podatak nije zanimao Medveščak koji je Austrijance prvi put srušio ove sezone! Za razliku od posljednjeg 3-2 poraza, Medvjedi su ovaj put, u 26. kolu EBEL-a slavili u infarktnoj utakmici 5-4 (0:3, 3:0, 1:1, 1:0) nakon izvođenja penala, a u prvoj trećini gubili su s čak 3-0!

- Skoro sam skočio s tribine od sreće kada je Banham pokušao zabiti gol iz okreta. Igramo fantastično - rekao je Medveščakov predsjednik. Kad je čuo da kladionice nude koeficijent 25 da će Medveščak biti prvak uz osmjeh je dodao:

- Idem brzo uplatiti na nas.

Dvoboj najefikasnijih momčadi lige ponudio pravi spektakl s nevjerojatnim preokretom. Nakon samo 18 minuta činilo se da će Ledena nakon četiri utakmice konačno biti osvojena. Bivši igrač Medveščaka Mike Oulette ponovno je bio raspoložen u Ledenoj dvorani. Medvjedima je već zabio nekoliko golova otkako je otišao, a jučer je s tri asistencije bio najzaslužniji za vodstvo Linza 3-0 u prvoj trećini.

- Obožavam Zagreb. Užitak je igrati ovdje. Odlično smo otvorili susret , ali smo se opustili i dozvolili Medveščaku da se vrati u utakmicu - rekao je Mike Oulette koji u raspucavanju nije uspio svladati Kristana.

- Vrlo sam uzbuđen kad je on na golu. Volio bih da mogu ponovno pucati taj penal - dodao je.

Medvjedi ne bi bili oni da ne prirede povratak kao u holivudskim filmovima. U samo četiri minute druge trećine, Medveščak je anulirao prednost gostiju trima golovima za 3-3 (Morency, Prpic, Kinasewich)! 

I to nije bilo sve od domaćina. Kostović je u 46. minuti raspametio punu dvoranu i preokrenuo vodstvo za prednost domaćina 4-3. Lebler je minutu kasnio poravnao rezultat, a nakon 60 minuta se otišlo u raspucavanje.

- Trener je bio smiren u svlačionici. Rekao nam je da smo bolji i da nezasluženo gubimo tolikom razlikom - rekao je Tom Zanoški.

Budući da je i nakon produžetaka na semaforu stajalo 4-4, pobjednika su odlučili penali. Kod odlučujućeg penala Banhama gostujući golman je klizaljkom pomaknuo gol, a suci su priznali gol Medveščaku iako pak nije ušao u mrežu. Sudac je procijenio da je golman gostiju to učinio namjerno kako bi spriječio pak da uđe u mrežu.

- To pravilo je glupost. Tko kod ga je napisao morao bi ga promijeniti - rekao je Linzov trener Rob Daum.

Medvjedi su zadržali treće mjesto ispred ljubljanske Olimpije koja je u još jednoj izjednačenoj utakmici izgubila kod kuće od drugoplasiranog Salzburga nakon produžetka 6-5.

26. kolo EBEL-a

Medveščak - Liwest Linz 5-4 (nakon produžetaka)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real
OD 21 SAT

UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real

Želimo se izolirati od drugih stvari u ovoj utakmici. Važno je da imamo slobodu kako bi odigrali vrhunsku utakmicu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili, znamo kakva je situacija za uzvrat, najavio je trener Bayerna