Obavijesti

Sport

Komentari 20

Medveščak 'srušio' KAC, heroj dana 18-godišnji Tomljenović

Medveščak 'srušio' KAC, heroj dana 18-godišnji Tomljenović
13

Medveščak je u 10.kolu slavio protiv prve momčadi EBEL-a. Medvjedi su bili bolji od KAC-a s 5-4. Na golu je debitirao mladi Mate Tomljenović koji je stigao iz Zvolena

VIDEO

Medveščak je pred domaćom publikom slavio protiv trenutno najbolje plasirane momčadi EBEL lige. U Ledenoj dvorani 'Medvjedi' su ugostili Klagenfurt.

- Obje su momčadi igrale dobro. Moglo je otići na obje strane. Vrlo uzbudljiva utakmca. Znao sam da će pobijediti onaj tko zadrži visok tempo i nakraju smo to bili mi. Klagenfurt je danas pokazao zašto je najbolja momčad u ligi - izjavio je nakon susreta Medveščakov trener Marty Raymond.

Prva je trećina krenula u nevjerojatnom tempo i već nakon nekoliko sekundi Medveščak je vodio s 1-0. Strijelac je bio MacAulay. Domaćini su žustro krenuli u susret iako su ga gotovo započeli bez golmana.

Naime, mladi 18-godišnji golman Medveščaka stigao je iz slovačkog Zvolena i to tek dvadesetak minuta prije susreta u Ledenoj dvorani. Mate Tomljenović spasio je 'Medvjede' nakon što su im se ozlijedili i Kristan i Ouzas. Čak je i početak susreta između Madveščaka i Klagenfurta kasnio nekoliko minuta kako bi mladi golman stigao s aerodroma do dvorane.

Medvjedi su poveli, a onda su gosti nanizali čak tri gola. Medveščak je zatim izjednačio preko Korena i Serticha. KAC je uspio ponovno povesti, ali domaćini su stigli i prestigli i taj zaostatak golovima Kinasewicha i Morencyja.

- Iznenadili su me dečki. Odlično su odigrali protiv najbolje momčadi u EBEL-u. Olakšali su mi jako posao - golman Mate Tomljenović.

Iako su se po prvi puta susreli i Tomljenović nije imao čak ni vremena za zagrijavanje 'Medvjedi' su pred jakim protivnikom ipak pokazali da su momčad i na kraju stigli do povoljnog rezultata.

EBEL Liga 10. kolo:

KHL MEDVEŠČAK - EC-KAC 5:4 (1:2, 2:1, 2:1)

Graz – Villach 5-2

Jesenice – Linz 3-4 (nakon penala)

Vienna – Alba 6-5 (nakon penala)

Znojmo – Red Bull Salzburg 3-1

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 20
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju
Sopić: Neki igraju komotno već nekoliko utakmica! Pola medija želi da Dinamo bude prvak...
REAKCIJE IZ KRANJČE

Sopić: Neki igraju komotno već nekoliko utakmica! Pola medija želi da Dinamo bude prvak...

Dolaze nam u 'zmajevo gnijezdo', gdje je pao Lille, past će i Dinamo, rekao je Sopić, a Čabraja naglasio: 'Ostaje mi žal, mogli smo ih unakaziti! Inter došao po Čavlinu? Vidjet ćemo...'