Obavijesti

Sport

Komentari 7

'Medvjedi' izgubili, pa počastili hokejaše Leva s tri gajbe pive

'Medvjedi' izgubili, pa počastili hokejaše Leva s tri gajbe pive
2

Hokejaši Medveščaka izgubili su i u četvrtoj utakmici doigravanja od Leva 3-2 te je za njih sezona završena. Nakon utakmice protivnike su počastili s tri gajbe pive...

VIDEO

Trener Mark French opet je promijenio golmana, no Mark Dekanich, kao i Barry Brust, nije spasio Medveščak. Neki navijači skandirali su ime Roberta Kristana.

- Napadali smo Lev, imali gomilu udaraca, no njihov je golman Vehanen sve branio. Bio je čudesan - rekao je Kurtis Foster.

Točnije, Medveščak je 34 puta pucao na gol finskog golmana, zabivši dva gola. Levu su, s druge strane, za tri gola trebala samo 22 udarca na gol Medveščaka.

Posebno bolan za Medveščak bio je onaj s plave linije za 3-1. Gol koji je Dekanich morao obraniti.

- Vrlo nam je teško palo to što smo izgubili dvije utakmice u doigravanju kod kuće. Na našem ledu morali smo biti nepobjedivi - kaže Kurtis Foster.

Medveščak je tako pometen u prvom krugu doigravanja KHL-a. Nešto što im se nije dogodilo u Ebelu. ‘Medvjedi’ su se ipak pokazali velikim i u porazu, češkoj su momčadi darovali tri gajbe piva.

Usprkos porazu lijep oproštaj od Medveščaka imao je kapetan Alan Letang. Zabio je gol u svojoj vjerojatno posljednjoj utakmici.

- Da, vrlo vjerojatno je ovo moj posljednji gol u karijeri - kazao je Alan Letang koji je u Zagrebu već pet godina.

Predsjednik Medveščaka Damir Gojanović nije bio tužan. On je ulaskom kluba u KHL i izborenim doigravanjem uživao u Ledenoj.

- Malo su nam porasli apetiti, no protiv Leva nismo mogli. Imaju izvrsnu momčad i vjerujem da mogu daleko - rekao je Gojanović.

I trener Mark French na kraju je imao osmijeh na licu:

- Dečkima sam rekao da sam ponosan na njih i na cijelu sezonu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom

Nakon svih turbulencija, Hajduk počeo i izbacivati igrače iz momčadi! Čija je to bila odluka?
AUTORITET ILI ČIŠĆENJE?

Nakon svih turbulencija, Hajduk počeo i izbacivati igrače iz momčadi! Čija je to bila odluka?

Uz najveću gledanost i atmosferu kojom se diči, Hajduk je na Poljudu osvojio 11 bodova manje nego Rijeka na Rujevici i osam manje nego Dinamo u Maksimiru! Od 15. ožujka kod kuće je pobijedio Rudeš i pet puta izgubio!
Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!
NAPUNIO RAČUNE

Lova do krova: Nenad Bjelica je kao trener na otkazima zaradio više od četiri milijuna eura!

Hrvatski trener je u godinu i osam mjeseci dobio čak tri otkaza. Prvi u rujnu 2022. godine u Osijeku pa je zatim preuzeo Trabzonspor gdje je postao bivši u listopadu prošle godine. Sad ga je smijenio i Union