Obavijesti

Sport

Komentari 24

'Medvjedi' primili gol 2 minute prije kraja pa izgubili na penale

'Medvjedi' primili gol 2 minute prije kraja pa izgubili na penale
1

Žalit će "medvjedi" za porazom u Jaroslavlju jer su vodili 2-1 do same završnice. Točno dvije minute i 14 sekundi prije kraja, Vasiljev je zabio u akciji s igračem više

VIDEO

Medveščak je u petak poslijepodne izgubio i šestu uzastopnu utakmicu u KHL-u. Ipak, ovaj put su uzeli barem bod jer su izgubili tek nakon produžetka i penala.

Žalit će 'medvjedi' za porazom u Jaroslavlju jer su vodili 2-1 do same završnice. Točno dvije minute i 14 sekundi prije kraja, Vasiljev je zabio u akciji s igračem više. 

Zagrebačka momčad primila je gol u 19. minuti, ali 35 sekundi prije kraja trećine ekspresno izjednačila preko Kurtisa Fostera. Vodstvo je donio Bill Thomas na startu zadnje trećine, ali potom nije bilo sreće.

U produžetku nije bilo golova, a onda su se pucali penali. Gol je dao Černikov, a odmah nakon njega Linglet. Drugu seriju je dobro otvorio Apalkov, a zatim su uslijedili promašaji Willsieja i Murleyja.

Teško je prihvatiti ovaj poraz, ali barem smo igrali bolje

Nije bila to utakmica za pamćenje, Medveščak je imao čak 14 udaraca manje od suparnika, ali i 10 minuta kazne više. 

- Dobro smo odigrali, igrali smo čvrsto i na pravi način. Na ovoj ćemo utakmici svakako graditi našu daljnu igru. Timski učinak na ledu nam je bio dobar. Učinak i realizacija su nam bili puno bolji i dobar su korak prema naprijed - rekao je trener Mark French.

Thomas se malo pobunio.

- Teško je bilo braniti se s tolikim kaznama, a kod izvođenja kaznenih udaraca uvijek je to 50-50. Igrali smo dobro, držali smo se plana i sustava i to je nešto na čemu možemo graditi optimizam. Teško je prihvatiti ovaj poraz, ali barem smo igrali bolje. 

Golman Dekanich žali za primljenim golom u samoj završnici.

- To nam se ne smije događati, to ne smijemo dopuštati. Preteško je tako skupljati bodove u ovoj ligi. Ovakve utakmice moramo pobjeđivati. Male stvari čine razliku između poraza i pobjede.

Pogled na ljestvicu nije dobar, ali niti obeshrabrujući. 'Medvjedi' su na 12. mjestu s 5 bodova iz 7 utakmica, ali zona doigravanja je nadohvat ruke, osmoplasirani Vitjaž ima samo četiri boda više.

Ruska turneja završava kod Atlanta koji također ne briljira, imaju samo dvije pobjede.

Novi težak poraz: Medveščak poveo pa primio šest golova...

Položili vijence

Uoči utakmice 'medvjedi' su položili vijenac na spomenik ispred dvorane te su minutom šutnje odali počast tragično preminulim hokejašima Lokomotiva, koja su nastradali u avionskoj nesreći 7. rujna 2011. godine. Krenuli su na put prema Minsku na prvu utakmicu u KHL sezoni 2011/2012., ali na odredište, nažalost, nisu stigli. Avion se srušio nakon neuspješnog polijetanja. Od 45 putnika i posade aviona, pad je preživio samo inženjer leta Aleksander Sizov.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika