Sport

Komentari 3

Messi i Szczesny se kladili u 100 eura hoće li Gaučosi dobiti penal

Messi i Szczesny se kladili u 100 eura hoće li Gaučosi dobiti penal

Szczesny je nakon utakmice još dodao kako nema namjeru isplatiti Messija jer "on ionako ima dovoljno novca". Vjerojatno ću biti kažnjen zbog toga, ali baš me briga", dodao je poljski golman

Vratar poljske nogometne reprezentacije Poljske Wojciech Szczesny kazao je kako se s kapetanom argentinske reprezentacije Lionelom Messijem kladio u 100 eura dok su čekali odluku nizozemskog suca Makkelieja hoće li dosuditi kazneni udarac za Argentinu tijekom njihova susreta na Svjetskom prvenstvu u srijedu.

POGLEDAJTE VIDEO:

Nakon sudara Szczesnyjeva dlana i Messijeve glave u kaznenom prostoru u 36. minuti nizozemski je sudac pozvan da na snimci provjeri je li bilo prekršaja za kazneni udarac ili ne. Dok su čekali odluku, Szczesny i Messi su se kladili u 100 eura, Szczesny je tvrdio kako neće biti dosuđen kazneni udarac, a Messi da hoće. Okladu je dobio Messi, ali njegov udarac s bijele točke Szczesny je obranio.

FIFA World Cup Qatar 2022 - Group C - Poland v Argentina

Szczesny je nakon utakmice još dodao kako nema namjeru isplatiti Messija jer "on ionako ima dovoljno novca".

"Ne znam jesu li ovakve oklade dopuštene. Vjerojatno ću biti kažnjen zbog toga, ali baš me briga", dodao je Szczesny.

Inače, usprkos nerealiziranom kaznenom udarcu Messija, za koji se većina stručnjaka slaže kako nije niti trebao biti dosuđen, Argentina je pobijedila sa 2-0 i osvojila prvo mjesto u skupini C, a dalje je prošla i Poljska kao druga s četiri boda zbog bolje razlike pogodaka od trećeg Meksika.

Najčitaniji članci