Obavijesti

Sport

Komentari 10

Messi mi je idol, ali Ronaldo je zvijer! Za njega treba priprema

Messi mi je idol, ali Ronaldo je zvijer! Za njega treba priprema
1

The Players' Tribune je objavio zanimljiv intervju u kojemu Neymar i Steph Curry otkrivaju s kakvim se problemima nose njihova djeca, a Brazilac je odabranim riječima pričao o najvećim rivalima

VIDEO

Neymar i Steph Curry su ponajveće zvijezde svojih sportova, a u zanimljivom intervjuu kojeg su dali The Players' Tribuneu otkrili su što misle o svojim najvećim rivalima, ali i kako je njihovoj djeci sa slavnim očevima.

- Igrao sam s Messijem i za mene je on jedan od najvećih igrača svih vremena, idol. Uz njega sam svaki dan učio, to me je osnažilo, uz Lea sam i ja postao bolji igrač - rekao je Neymar pa se okrenuo Ronaldu:

- Ronaldo je prava zvijer. Igrati protiv njega je bio užitak, ali i čast. Ali za njega se treba malo bolje pripremiti... Jedan je od najvećih u nogometu, lako vas nadmudri, ali i nauči puno toga. Pričam o njima dvojici jer se s njima mogu povezati. Želim učiti iz dana u dan, biti bolji, zabijati više, osvajati više... zbog toga pokušavam svaki dan naučiti nešto od njih dvojice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@stephencurry30

A post shared by EneJota 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) on

Brazilac je otkrio da je nervozniji kada gleda finale NBA-a nego kada on igra u finalu Lige prvaka. Priznao je čak i da se bojao da će ga svi kriviti za lošu sreću ako Warriorsi izgube prvo finale na kojemu je on bio.

Curry, koji je Golden State Warriorse vodio do tri naslova je otkrio kako ga vlastita djeca često znaju zvati imenom - Curry ili Steph.

- Najstarija kćerka, šestogodišnja Riley, me zove tata samo kada sam normalno obučen. A kada me vidi u dresu, onda za nju postajem Stephen Curry, broj 30. Kod nje postoji jasna razlika između mene u košarkaškoj opremi i mene koji sam odjeven u hlače i majicu i šetam s njom po ulici. Ovisno o kojoj odjeći, zove me različitim imenima - otkrio je Curry, a napadač PSG-a je potom ispričao anegdotu koju je njegov sin doživio u školi.

- Sin je bio u školi, gledali su televiziju i mislim da se pojavila neka reklama s reprezentacijom Brazila. Kada me ugledao na TV-u, sin je povikao "To je moj tata". Prijatelji su mu odgovarali da to nije istina, da je to Neymar, da to ne može biti njegov tata. A on je uporno ponavljao "To je moj tata, to je moj tata..." Došlo je do svađe, na kraju su učitelji morali popričati s njima. Sin je bio tužan jer mu nitko nije vjerovao da sam ja njegov otac - rekao je Neymar, a Curry mu je odgovorio:

- Pa zamisli koliko djece u školi svaki dan tvrdi da je Neymar njihov otac. Sigurno ih ima jako puno...

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...
NEOČEKIVAN MEČ?

Hrgović je dobio nevjerojatnu poruku Usikovog menadžera: Pripremi se, Fury će odustati...

Borba između Usika i Furyja trebala bi biti najveća borba u posljednjih nekoliko godina, a ona je zapravo trebala biti u veljači. Tada je Fury odustao zbog ozljede na sparingu

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!
NOVO LICE

Doznajemo: Ovo je prvi favorit za novog predsjednika Hajduka!

Kao što se već govorilo, kandidat je svojevremeno bio i legendarni hrvatski vaterpolist, a danas državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Josip Pavić, no on više nije u opticaju za spomenutu poziciju
Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci
SLOŽNI SU U ODGOVORU

Marca provela anketu treba li Modrić ostati u Real Madridu. Evo kako su glasovali Španjolci

Real Madrid treba još jednu godinu Modrića kako bi učvrstio zajedništvo među mladima, a oni još ponešto naučili od njega, napisao je jedan čitatelj Marce, koja je provela anketu treba li Luka ostati u Realu