Obavijesti

Sport

Komentari 12

Messi nakon kiksa s Bolivijom: Ne smijemo tako gubiti bodove

Messi nakon kiksa s Bolivijom: Ne smijemo tako gubiti bodove
1

"Imali smo prilika koje nismo iskoristili, a poništen nam je i Higuainov gol (sudac nije pustio prednost) koji nije trebao biti poništen. I još nam je Bolivija zabila"

VIDEO

Bolivijska je nogometna reprezentacija na Monumentalu, stadionu buenosaireškog River Platea, vjerojatno najslavnijega aktualnog drugoligaša na svijetu, izvukla remi protiv domaćina...

Dvoboj trećeg kola južnoameričkih kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine završio je 1-1. Gosti su u 55. minuti preko Marcela Martinsa Morena zabili prvi gol na gostovanju kod Argentine u službenoj utakmici nakon 1996. godine. Pritom je Šahtarov napadač oduzeo loptu Martinu Demichelisu, koji je njome bezbrižno tehnicirao leđima okrenut terenu pred svojim golom. Sjurio se Bolivijac prema golu, slomio Malagina braniča još jednim driblingom i zakucao loptu pod gredu gola Sergija Romera.

Izjednačenjem nakon četiri minute igre sastavu Alejandra Sabelle bod je donio Napolijev napadač Ezequiel Lavezzi.

- Iduća nam utakmica dolazi već za četri dana i znamo da će biti teška, baš kao što je svaki dvoboj daleko od kuće. No, ovaj put ne smijemo zakazati. Moramo pobijediti bez obzira na sve nakon ovog što smo napravili protiv Bolivije – rekao je najbolji svjetski nogometaš Lionel Messi, čija genijalnost još jednom nije došla do izražaja u nacionalnom dresu.

- Imali smo svojih prilika koje nismo iskoristili, a poništen nam je i Higuainov gol (sudac nije pustio prednost, op. a) koji nije trebao biti poništen. Nakon svega Bolivija nam je još i zabila.

- Kod kuće ne smijemo tako olako gubiti bodove – frustrirano je na kraju zaključio 24-godišnji Barcelonin napadač.

Argentina je bez pobjede protiv Bolovije već tri utakmice. Agonija traje od proljeća 2009. godine i Maradonina 6-1 poraza u La Pazu u kvalifikacijama za SP u Južnoafričkoj Republici, a uspjeli su Bolivijci također na nuli (0-0) zadržati "gauče" na otvaranju srpanjske Copa Americe.

Trener domaće momčadi Alejandro Sabella tješi se da sve ovaj put i nije bilo tako loše.

- Gol koji smo ovaj put primili plod je individualne pogreške našeg nogometaša, ne taktičke jednoga ili više igrača u nizu – rekao je izbornik.

U utorak Argentinci gostuju kod Kolumbije u Barranquilli.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 12
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani