Obavijesti

Sport

Komentari 1

Messi negativan na koronu, ali ipak neće igrati derbi s Lyonom

Messi negativan na koronu, ali ipak neće igrati derbi s Lyonom

Iz vodeće momčadi francuske Ligue 1 obznanili su kako će Messi „nastaviti svoj individualni protokol oporavka tijekom idućih dana“. Koronu trenutačno imaju Di Maria, Draxler, Pereira, Kurzawa i Donnarumma

VIDEO

Iz Paris St. Germaina službeno su objavili kako Lionel Messi neće igrati u nedjelju, na gostovanju kod Lyona, u utakmici 20. kola francuske Ligue 1.

POGLEDAJTE VIDEO: Messijev 70-metarski mural

Pokretanje videa...

Messijev 70-metarski mural oslikan u rodnom Rosariu nogometnog velikana VIDEO

Podsjetimo kako je Messi imao pozitivan nalaz na korona virus tijekom božićnih i novogodišnjih blagdana, dok je boravio u rodnoj Argentini. No, već u utorak 5. siječnja Messi je dobio dva negativna testa na COVID-19 čime je stekao i pravo povratka u Pariz.

No, iz vodeće momčadi francuske Ligue 1 su obznanili kako će Messi „nastaviti svoj individualni protokol oporavka tijekom idućih dana“. U PSG-u su trenutačno pozitivni na COVID-19 Angel Di Maria, Julian Draxler, Danilo Pereira, Layvin Kurzawa i Gianluigi Donnarumma.

Priliku za povratak na travnjak Messi bi trebao imati 15. siječnja kada Parižani na svom terenu dočekuju Brest.

Ligue 1 - Paris St Germain v AS Monaco

Izostanak Messija nije puno naštetio Parižanima koji su u tom periodu odigrali samo jednu utakmicu i to u šesnaestini finala francuskog Kupa gdje su izbacili niželigaša Vannes s 0-4.

Podsjetimo, Messi je ove sezone odigrao 16 utakmica za PSG u svim natjecanjima te je zabio šest golova uz pet asistencija. U 11 ligaških utakmica ima samo jedan gol, dok je na pet utakmica u Ligi prvaka isto toliko puta bio strijelac.

PSG je trenutačno vodeći na ljestvici te ima deset bodova više od Marseillea koji je drugi. Lyon je tek na 13. mjestu. Nakon Lyona prvu sljedeću utakmicu PSG igra 15. siječnja na domaćem terenu protiv Bresta.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...
JOKIĆEVA ŽIVOTNA PRIČA

Čistio je štale, nitko nije htio s njim na basket, zezali ga da je debeo. Sad je treći put MVP...

Nikola je bio užasan. Mislim, stvarno užasan. Ne možete zamisliti koliko je bio loš, prisjetio se Nikolin brat utakmice u kojoj ga je skautirala Barcelona. Tamo nije otišao, ali zato je danas na vrhu košarke

VIDEO Izveo korner pa čudesno spriječio šansu nevjerojatnim trkom od 80 m: Kako ide Luka!
KAO MLADIĆ

VIDEO Izveo korner pa čudesno spriječio šansu nevjerojatnim trkom od 80 m: Kako ide Luka!

Nakon kornera koji je rezultirao kontrom Bavaraca, čudesni je trk potegnuo Luka Modrić jer je to bila velika šansa gostiju za odlazak na 2-0 i praktički završetak utakmice. Ali, sve je spasio kapetan 'vatrenih'
U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)
TRAGEDIJA

U prometnoj nesreći poginuo je hrvatski stolnotenisač (28)

Prerani odlazak našeg dragog Luke šokirao nas je sve toliko da još uvijek ne možemo vjerovati da se to dogodilo, napisali su iz kluba poginulog