Obavijesti

Sport

Komentari 71

Messi: Nitko u Barceloni ne želi da Real osvoji bilo koji trofej...

Messi: Nitko u Barceloni ne želi da Real osvoji bilo koji trofej...
1

Ispadanje Blaugrane za njihove pristalice i igrače predstavlja ogroman neuspjeh, a sol na ranu dodatno stavlja i sponzaja da je drugi finalist njihov najomraženiji rival, Real

VIDEO

Barcelona je nadomak osvajanja nova dva trofeja za aktualnu sezonu. Prvi je osvojen početkom kolovoza kada su slavili u europskom Superkupu protiv Seville, a drugi pet dana uoči Božića u Japanu kada su u sklopu Svjetskog klupskog prvenstva u finalu srušili argentinski River Plate rezultatom 3-0.

Očekivalo se potom da će dominaciju nastaviti tamo gdje se to najviše očekivalo - Ligi prvaka, međutim, madridski se Atletico pokazao kao tvrd orah u četvrtfinalu. Ispadanje Blaugrane za njihove pristalice i igrače predstavlja ogroman neuspjeh, a sol na ranu dodatno stavlja i sponzaja da je drugi finalist njihov najomraženiji rival, Real.

Stav domaće svlačionice Nou Campa iznio je Lionel Messi:

- Naravno da ljudi iz Barcelone ne žele da Real Madrid osvoji išta. Barcelona bi bila jako sretna u slučaju da ih Atletico dobije u finalu Lige prvaka - otkriva najbolji svjetski nogometaš, te nastavlja:

- Atleticovi uspjesi su sjajni, njih nije jednostavno pobijediti. Težak su protivnik, Diego Simeone zaslužuje pohvale za njihovu igru. Nama je pak najveći udarac bio ispadanje iz Lige prvaka, smatram da smo bili puno bolji od Atletica i mogli smo to presuditi u svoju korist, dok je uzvrat ispao kompliciran - analizirao je Messi i dodao:

- Bilo bi sjajno završiti sezonu osvajanjem preostalih trofeja, La Lige i Kupa kralja. Znamo da to neće biti lako jer smo prosuli puno bodova u ligi, no vratili smo se na vrijeme. I dalje sami odlučujumo o svojoj sudbini - zaključuje Argentinac.

Ukoliko Barcelona u subotu slavi kod Granade, osvojit će svoju 24. titulu prvaka Španjolske, dok će priliku za novi trofej, svoj četvrti u tekućoj sezoni, imati 22. svibnja kad ih u finalu Kupa kralja čeka Sevilla. Ukoliko trijumfiraju na tom polju, doći će do 28. titule što će značiti da imaju devet više od madridskih Blancosa.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 71

VIDEO

Evo tko su najveći dobitnici, a tko najveći gubitnici popisa
NEKI ĆE BITI LJUTITI

Evo tko su najveći dobitnici, a tko najveći gubitnici popisa

Plus+ Dalić je pri objavi popisa naglasio da će s nekim igračima porazgovarati i kazati im da je od njih ove sezone očekivao više i da se moraju trgnuti ako i dalje žele biti dio reprezentacije. Nema pretplaćenih na pozive

Dinamo je na korak od play-offa Lige prvaka! Čeka se još Real...
KORAČIĆ OD SNA

Dinamo je na korak od play-offa Lige prvaka! Čeka se još Real...

Kopenhagen se oprostio od titule u Danskoj pa ako Borussia Dortmund ne osvoji Ligu prvaka 1. lipnja, Dinamo će sljedeću sezonu u Ligi prvaka krenuti od play-offa, a ne od drugog pretkola, kao što je bio slučaj prethodnih godina
Šok u Madridu: Toni Kroos završava karijeru nakon Eura!
ODLAZAK LEGENDE

Šok u Madridu: Toni Kroos završava karijeru nakon Eura!

Toni Kroos je objasnio zašto prekida karijeru: 'Sretan sam i ponosan što sam pronašao pravo vrijeme za ovu odluku i kako sam je donio samostalno. Oduvijek sam htio završiti karijeru na vrhuncu'