Obavijesti

Sport

Komentari 34

Messi otkrio istinu! 'Znao sam da neću osvojiti Zlatnu loptu...'

Messi otkrio istinu! 'Znao sam da neću osvojiti Zlatnu loptu...'
1

' Uopće mi nije čudno što se u Realu osjetio Cristianov odlazak. Toliko je dobar igrač. Naš je rivalitet trajao dugo i bio je sjajan za Primeru. I nakon šest mjeseci čudno mi je da u Barceloni nema Inieste'

VIDEO

Leo Messi je sve samo ne pričljiv tip. Jedan od najvećih svih vremena svako toliko ipak razveže jezik pa je tako ovih dana dao veliki intervju za Marcu u kojem se dotaknuo niza zanimljivih tema i imena. Evo najzanimljivijih izjava argentinskog nogometnog čarobnjaka...

- Liga prvaka je posebna. Stav prema njoj je kao neko životno načelo. Mi u Barceloni jednostavno volimo osvojiti Ligu prvaka više od bilo kojeg drugog trofeja.

- Guardiola je trener s kojim nije lako raditi. Zna biti težak, ali nitko ne može osporiti da je jedan od najboljih trenera na svijetu. Volio bih opet raditi s njim pa ma koliko zahtjevan bio.

- 4-3-3 je sustav koji je ugrađen u Barcelonu od škole nogometa nadalje. Valverde je promijenio priču, igramo 4-4-2, a u početku se jednostavno nismo osjećali ugodno s tom promjenom. No donijela nam je i pozitivne pomake u nekim segmentima igre, sad smo se naviknuli, a u obrani smo sigurno bolji sa novim sustavom.

- La Masia je srce Barcelone. Mi koji smo ju prošli dokaz smo klincima koji dolaze da ništa nije nemoguće. Nije bitno otkud dolaziš, ako kao dijete dođeš u Masiju i vrijediš... Možeš do prve momčadi, možeš igrati El Clasico, osvojiti Zlatnu loptu, Ligu prvaka. To je najbolja pouka. Naravno, sa mladima moramo imati strpljenja, prelazak u seniorski nogomet radikalna je promjena.

Champions League - Group Stage - Group B - Tottenham Hotspur v FC Barcelona

- Iniesta je toliko dugo bio tu kao strahovito važan igrač i čovjek da će još dugo nedostajati. Od njega se moglo jako puno naučiti. Prošlo je pola godine otkad je otišao iz Barcelone, a meni je i dalje svaki dan bez njega nekako čudan. Jednostavno nismo navikli da Andresa nema sa nama.

- Zlatna lopta je trofej koji ove godine nisam ni očekivao. Kad sam pročitao imena kandidata znao sam da neće mene izabrati. I od tog trenutka bilo mi je svejedno jesam li treći ili četvrti ili na ne znam kojem mjestu.

- Cristiano je igrač čiji se odlazak osjeti čak i kad ode iz tako velikog kluba kao što je Real Madrid. Zabija strahovito puno golova, svojim suigračima omogućuje da budu bolji, da osvoje više trofeja. Uopće mi nije čudno što se u Realu osjetio njegov odlazak. Naš je rivalitet u Primeri trajao dugo i bio je sjajan za ligu, za navijače. To je bilo zdravo nadmetanje u kojem smo i on i sportski pokušavali biti bolji jedan od drugoga.

- VAR je u početku bio koncept na koji se trebalo naviknuti, i nama i navijačima, ali mislim da nam je s vremenom svima jasno kako je donio puno toga dobroga.

Prečesto mistificiramo planetarne zvijezde. Messi je kao i svaki čovjek. Običan. 'Samo' je način na koji igra nogomet - neljudski dobar!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 34
VIDEO

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj  posao'
NEPOTREBNA SCENA

Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'Radio je svoj posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina
VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga
SAŽETAK ISTRA - SLAVEN

VIDEO Je li ovo najbolji gol u HNL-u ove sezone?! Pogledajte nezaustavljivi projektil Ekonga

PULA - Nogometaši Istre 1961 pobijedili su Slaven Belupo 3-0 u Puli u utakmici 32. kola HNL-a. Puljani su poveli u šestoj minuti golom Eliasa Fileta iz penala. Emmanuel Ekong u 15. minuti zabio je možda i najbolji gol u HNL-u ove sezone nezaustavljim projektilom s barem 25 metara daljine. A za konačnih 3-0 lopta se odbila od golmana Slavena Ivana Sušaka.