Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
3 komentara

Messi se od ozljede oporavlja u svom hotelu od 26 mil. funti...

'Sto koraka tu od plaže, ja gubim sve dane', možda bi zapjevao Messi o svom čestom boravku u vlastitom luksuznom hotelu vrijednom 26 milijuna funti u neposrednoj blizini Barcelone...

Foto: REUTERS/Flavio Lo Scalzo FLAVIO LO SCALZO/Twitter
3 komentara

Cristiano Ronaldo vlasnik je lanca hotela, a upravo se time, između ostalog, misli baviti nakon što prestane igrati nogomet. Čini se da ništa drugačije neće napraviti niti Messi. Naime, on posjeduje luksuzan hotel vrijedan 26 milijuna funti. Ipak, taj je hotel samo jedan od nekolicine koje Argentinac posjeduje. 

Messijev "MiM" nalazi se u blizini Barcelone, točnije, 25 kilometara dalje u Sitgesu i svega 100 metara od plaže. Igrač katalonskog nogometnog giganta uložio je veliku svotu novca u njegovu modernizaciju i luksuzan izgled. I sam Messi često boravi u njemu. Najčešće kada se oporavlja od neke ozljede.

Naravno, na popularnosti je hotel dobio kada su turisti saznali da je u Messijevom vlasništvu, ali i da Argentinac tu provodi dosta vremena. Napadač je ovaj hotel kupio 2017. godine, a Sitges mnogi nazivaju španjolskim Saint-Tropezom.

Hotel ima 77 soba, a noć u njemu košta oko 105 funti. Na krovu se nalazi Sky Bar s bazenom i predivnim pogledom na Mediteransko more. 

Naši partneri pišu
Message