Obavijesti

Sport

Komentari 11

Mićo Martić u Futsal Dinamu: Zanimaju me samo pobjede...

Mićo Martić u Futsal Dinamu: Zanimaju me samo  pobjede...
17

Pregovori su trajali nešto duže od par sekundi. Privlače me ovakvi projekti, kaže Mićo Martić, novi trener Futsal Dinama i aktualni izbornik finske futsal selekcije...

VIDEO

Nakon održanih izbora u klubu koji uspješno funkcionira po načelu "jedan član, jedan glas" i koji je u godinu dana u debitantskoj sezoni osvojio tri trofeja i izborio prvu ligu te punio dvorane u Zagrebu bez i jedne podijeljene ulaznice, predstavljen je novi trener. To je dobro poznato ime u futsalu, aktualni izbornik Finske, nekadašnji reprezentativac i izbornik Hrvatske, Mićo Martić. 

On je naslijedio Matu Čuljka koji je otišao s mjesta trenera zbog, kako je rekao, nedostatka vremena i osobnih obaveza. Nije isto voditi klub u drugoj i prvoj ligi pa je, u dogovoru s klubom, odlučio otići. 

- Nakon ulaska u 1. ligu shvatio sam kako mi količina slobodno vremena ne dopušta da se upustim u tu avanturu, a i smatram kako ne bi bilo u redu od mene prema vodstvu Kluba i navijačima da svoj posao obavljam polovično. Obaveze trenera u najvišem rangu puno su opširnije nego što su to u 2. ligi - rekao je sad već bivši trener Mini Dinama, prenosi službena stranica kluba.

Na njegovo mjesto dolazi hrvatska futsal legenda.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Mićo je najbolje moguće rješenje. Ne treba zanemariti ni njegovu popularnost u svijetu futsala koja će donijeti dodatnu promociju i samom Dinamu. Njegova poznanstva i kontakti bit će od velike koristi Dinamu, a uz njegovu stručnost uopće ne treba sumnjati kako će njegovo dovođenje za trenera biti pun pogodak - dodao je Čuljak.

Mićo Martić: Moj Dinamo uvijek će ići na pobjedu 

Pregovori su trajali nešto duže od par sekundi, sve smo dogovorili prilično brzo na obostrano zadovoljstvo. Privlače me ambiciozni projekti jer se smatram velikim sanjarom i nastojim se stalno ponovno dokazivati i napredovati kroz ovakve projekte, rekao je Mićo Martić i dodao:

-  Želja mi je imati 12 igrača i tri do četiri golmana, četiri iskusnija igrača, četiri igrača srednje dobi i četiri klinca koja će „orati parket“ na treninzima da zarade koju minutu igranja. Gledat ćete Dinamo koji će ići na pobjedu bez obzira protiv koga igrao - dodao je Martić za stranicu kluba.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj
STANJE DO EURA

Fifa objavila novu ljestvicu. Evo gdje se nalazi Hrvatska i naši protivnici na Euru u Njemačkoj

Belgija je na trećem mjestu preskočila Engleze, dok prve dvije pozicije i dalje drže Argentina i Francuska
Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...
ZGROZIO ŠPANJOLCE

Dani Alves, osuđen za silovanje, izašao iz zatvora pa partijao s društvom do jutarnjih sati...

Brazilac je uspio skupiti milijun eura jamčevine, a posljednjih dana pričalo se kako mu je novac posudio Memphis Depay, igrač Atletico Madrida