Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
13 komentara

Mihajlović počeo s terapijama; 'Nema boljeg trenera od njega'

Bologna je u klupskome priopćenju na svojim stranicama obavijestila javnost kako su liječnici završili sa tipizacijom bolesti, a započeli liječenje akutne mijeloične leukemije kod Siniše Mihajlovića

Alessandro Garofalo/Reuters/PIXSELL
Foto: Alessandro Garofalo/Reuters/PIXSELL
13 komentara

Šok zbog dijagnoze i emotivno pražnjenje zbog javnog obznanjivanja pojedinosti o vlastitoj bolesti te posljedičnih dirljivih poruka podrške ostali su iza Siniše Mihajlovića.

Znalo se da je u pitanju leukemija, liječnici su tipizirali bolest, u pitanju je akutna mijeloična leukemija i počelo je ono što je Mihajlović najavio: žestoka borba s bolešću.

Bologna je na svojim klupskim web stranicama objavila kako je njen trener započeo s ciljanom kemoterapijom, a unatoč svemu ostaje u stalnom, dnevnom kontaktu sa suradnicima iz svog stožera.

Baš kako je sportski direktor Walter Sabattini i najavio:

- Siniša ostaje naš trener, a odluka nije emotivna nego racionalna jer i dok se bude liječio moći će nadzirati stvari, a boljeg trenera od Mihajlovića za Bolognu - nema.

Podsjetimo, bivšem reprezentativcu Jugoslavije i treneru igrača Bologne u samo nekoliko mjeseci okrenuo se čitav svijet. Još krajem veljače je bio na pregledima i sve je bilo u redu, ali onda je u kratkom roku osjetio svu težinu i opakost teške bolesti. U subotu je stao pred novinare i objavio da boluje od agresivnog tipa leukemije. 

Nakon toga je dobio niz poruka podrške kako bi se što lakše borio s teškom bolešću, a ta borba je službeno i počela.

 

Naši partneri pišu
Message