Obavijesti

Sport

Komentari 3

Mikić: Rijeko, nemaš brige dok je majstor Bišćan za kormilom!

Mikić: Rijeko, nemaš brige dok je majstor Bišćan za kormilom!
11

Bišćan i njegova Rijeka u utorak od 18 sati u Kranju protiv ciparskog APOEL-a imaju 'generalku' pred početak sezone (Superkup s Dinamom u Maksimiru ove subote od 20:00)

VIDEO

Igor Bišćan i njegova Rijeka u utorak od 18 sati u Kranju protiv ciparskog APOEL-a igraju posljednju pripremnu utakmicu prije službenog početka sezone, Superkupa s Dinamom u Maksimiru ove subote od 20:00.

U kampu na Rujevici prodaju se karte za Maksimir. U odnosu na trofejno proljeće prošle sezone Bijelima se vraćaju 100% oporavljeni kapetan Gorgon, desni bočni Raspopović, na pripremama punom snagom radi Tomečak, ali Puljić, Escoval, Murić i Lončar još nisu ni zaigrali na pripremama (kombinacija ozljeda, oporavka od ozljeda i kasnijeg priključivanja klubu zbog obveza u mladim reprezentacijama) dok je Pavičić upitan za Superkup s Dinamom nakon oporavka od lakše ozljede.

U spektakularnom ambijentu pulske Arene na utakmicama legendi Vatrenih i Bayerna bili su brojni bivši Rijekini igrači. Velemajstor Davor Vugrinec, trofejni kapetan Danijel Šarić, Jurica Vranješ, Mato Neretljak i - Mihael Mikić.

Mika je travnjakom u pulskom amfiteatru išao klasično 'mikićevski', malo 'preko 100%'. Ima samo 39 godina, tek je nedavno prestao igrati... A nije morao.

Pula: Finalna utakmica nogometnog spektakla u Areni, FCV 1990s - Tim Srebrić

Igor Bišćan zvao ga je na Rujevicu jer je znao, kao svi u klubu, da Mikić sigurno može pomoći, a da ga Rijeka obožava još od 2006. Odgovor? "Neću. Nema smisla da ti itko prigovara kako si u klub doveo svog najboljeg prijatelja koji ima 39 godina". I gotovo. Daljnje diskusije nije bilo.

Do Pule je u ponedjeljak potegnuo i lijep broj nogometnih zaljubljenika iz Rijeke i Mikić se, normalno, sudario s pitanjem: "Zašto nisi došao opet igrati za nas, mogao si uzeti još jedan trofej"?!

Raširio je onaj svoj dobro poznati osmijeh:

- Ma kaj ću vam ja u ovim godinama, nisam neophodan. Pa u Rijeci je apsolutno sve pod kontrolom. Vidjeli ste kako je završena sezona: pobjeda nad Dinamom i trofej... Rijeka nema ama baš nikakvog razloga za brigu. Jer ima majstora Bišćana za kormilom momčadi! - rekao je Mihael Mikić između dvije jedinstvene tekme u amfiteatru.

I po svemu što je Bišćan napravio u nepune tri sezone trenerske karijere, Mika je 100% u pravu. Nek' su najbolji prijatelji, ali činjenice su činjenice, a one govore da Igor Bišćan u manje od tri godine koliko je trener ima - četiri trofeja.

Zadnji, osvojen u finalu Kupa protiv Dinama na 'Drosini'... Sa Mikom kao jednim od najžešćih navijača.

POGLEDAJTE GALERIJU:

Pula: Utakmica za treće mjesto nogometnog spektakla u Areni, FVB 2000s - Tim Kranjčar Pula: Utakmica za treće mjesto nogometnog spektakla u Areni, FVB 2000s - Tim Kranjčar
Pula: Druga polufinalna utakmica nogometnog spektakla u Areni, Kranjčar - Srebrić Pula: Druga polufinalna utakmica nogometnog spektakla u Areni, Kranjčar - Srebrić Legende hrvatske i Bayerna u puslkoj Areni uoči početka nogometnog spektakla Pula: Druga polufinalna utakmica nogometnog spektakla u Areni, Kranjčar - Srebrić
U pulskoj Areni održan nogometni spektakl između legendi Hrvatske i Bayerna
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'
MARIO BUDIMIR ZA 24SATA

On je Petkovića digao iz mrtvih: 'Nikad nisam učinio takvo što. Samo sam ga pitao jednu stvar'

Plus+ Bivši dinamovac Mario Budimir: Bjelica mu je jednom na treningu donio knjigu kako bi je on doma pročitao. Vjerujte, nema šanse da ju je otvorio. Kad je došao u Dinamo, sumnjali smo. A onda je došao prvi trening

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?
OBLJETNICA VELIKOG USPJEHA

Gdje su Hajdukovi juniori točno godinu dana nakon finala LP-a?

Finale Lige prvaka mladih najveći je uspjeh Hajdukove akademije, ali malo je igrača dobilo priliku u seniorima. Dijelom zbog odluke čelnika kluba da jure naslov prvaka, dijelom jer se sami nisu izborili za minutažu
Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'
VELIKI NAVIJAČ

Novi predsjednik Hajduka bio je i kod Knjaza: 'Neću jesti meso dok Hrvatska ne osvoji nešto'

Popularni Robert Knjaz radio je emisiju za vrijeme svjetskog prvenstva u Japanu i Južnoj Koreji, a u jednom trenutku nabasao je na potencijalnog predsjednika Hajduka