Obavijesti

Sport

Komentari 37

Milan spasio bod kod Rimljana: Lazio nije izdržao, Suso junak

Milan spasio bod kod Rimljana: Lazio nije izdržao, Suso junak
1

Bila je ovo utakmica u kojoj je Lazio bio bolja momčad većinu utakmice, a Milan je iskoristio neopreznost na kraju i došao do vrijednog boda u borbi za Europu s izravnim konkurentom

VIDEO

Lazio i Milan remizirali su 1-1 u derbiju 24. kola talijanske Serie A na Olimpicu. Bila je to utakmica u kojoj je Lazio bio bolja momčad većinu utakmice, a Milan je iskoristio neopreznost na kraju i došao do vrijednog boda u borbi za Europu s izravnim konkurentom.

Milan je na teren istrčao u dosad neviđenom sastavu. Zaigrali su Vangioni, Gomez, Zapata i Abate, vezni red činili su Poli, Locatelli i Pašalić, a umjesto Bacce u napadu zaigrao je Deloufeu kao lažna devetka. Lijevo je bio Ocampos, desno Suso.

Lazio je istrčao u standardnom sastavu Basta, De Vrij, Hoedt, Radu, Parolo, Biglia, Milinković-Savić, a u napadu su bili Felipe Anderson, Immobile i Balde Keita. Jedino je došlo do promjene na golu, u zadnji čas ušao je Strakosha ispred Marchettija.

Sjajan je u prvom poluvremenu bio Gianluigi Donnarumma na golu Milana i definitivno je odnio epitet junaka prvog poluvremena. Mladi Gigio brani je sve što su igrači nebeskoplavih uputili prema njegovu golu, ali na kraju je ipak ispao tragičar. Pred sam kraj prvog poluvremena ruši Immobilea, a Biglia pogađa s bijele točke za vodstvo domaćih.

U nastavak se ušlo drugačije. Milan je bolje stajao na terenu iako niti to nije bilo previše uvjerljivo. Učinjene su neke zamjene, ušao je Lulić s jedne, a Sosa i Lapadula s druge strane. Zatim je ušao i Mati Fernandez, a u 85. Milan dolazi do vodstva preko Susa na asistenciju Sose. Bio je to četvrti gol Milana od zadnjih osam koji je zabio u 85. minuti.

Mogao je Milan i do sva tri boda da je su bolje odigrali nekoliko akcija u zadnjim minutama ispred gola Lazija, kojeg od 75. praktički nije bilo na terenu.

Sve u svemu došlo je do podjele bodova dvije momčadi koje se bore za Europu sljedeće sezone, a izravni su konkurenti na tablici. Lazio je 6., a Milan 7.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 37
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju