Obavijesti

Sport

Komentari 14

Milan natrpao Salzburg, Hrvat poveo ludilo u Haifi kojim je PSG ostao bez prvog mjesta!

Milan natrpao Salzburg, Hrvat poveo ludilo u Haifi kojim je PSG ostao bez prvog mjesta!
4

Zaključena je grupna faza Lige prvaka, a u ludnici posljednjeg kola PSG je ostao bez prvog mjesta u grupi, dok se Juventus s tri boda dočepao Europske lige

U skupini H su se Benfica i PSG borili za prvo mjesto, a do njega je na kraju došla lisabonska momčad (zbog većeg broja golova u gostima tijekom natjecanja u skupini) koja se raspucala kod Maccabi Haife gdje je slavila čak 6-1. Jedan od šest pogodaka za goste je postigao hrvatski napadač Petar Musa koji je ušao u igru nakon pola sata igre, a u 59. minuti je zabio za tadašnjih 2-1. Bio je to četvrti gol Muse ove sezone te prvi u Ligi prvaka.

PSG je, pak, slavio u Torinu kod Juventusa 2-1 golovima Mbappea i Mendesa, dok je jedini strijelac za Torino bio Bonucci koji je u 39. minuti izjednačio na tadašnjih 1-1. Juventus je tako natjecanje u skupini okončao s jednom pobjedom i pet poraza, ali je na kraju ipak izborio odlazak u Europsku ligu.

Nogometaši Milana uspjeli su se plasirati u osminu finala Lige prvaka nakon što su pred svojim navijačima, u ogledu posljednjeg 6. kola skupine E, svladali RB Salzburg s uvjerljivih 4-0.

Austrijancima je za prolaz među 16 najboljih trebala pobjeda u Milanu, no iako je talijanskom prvaku dovoljan bio i remi od početka je domaćin želio što prije odagnati sve dvojbe. Već u drugoj minuti Theo Hernandez je pogodio gostujući okvir vrata, dok je sjajni Francuz Olivier Giroud u 14. minuti udarcem glavom doveo Milan u vodstvo.

Champions League - Group E - AC Milan v FC Salzburg

Utakmica je i definitivno odlučena početkom drugog dijela kada je Milan pobjegao na 3-0. Prvo je Krunić zabio u 46. minuti (asistencija Girouda), a potom još jednom Giroud u 57. minuti za 3-0. Sve je zaključeno golom Messiasa u 91. minuti.

Ante Rebić je odigrao cijelu utakmicu za Milan, baš kao i Luka Sučić za goste iz Salzburga. Roko Šimić je odgledao utakmicu s gostujuće klupe za pričuve.

Prije posljednjeg kola sve je bilo poznato u skupini G gdje su prolaz u osminu finala osigurali prvi Manchester City i drugoplasirana dortmundska Borussia. Znalo se i da će dalje u sezoni u Europskoj ligi igrati Sevilla.

U kombiniranoj momčadi Manchester City je na Etihadu svladao Sevilliu 3-1 premda su gosti poveli golom Rafe Mira u 31. minuti. City je utakmicu okrenuo golovima u nastavku koje su dali Lewis, Alvarez i Mahrez, a za goste je do 67. minute igrao hrvatski nogometaš Ivan Rakitić. FC Kopenhagen i Borussia Dortmund su odigrali 1-1.

Champions League - Group G - Manchester City v Sevilla

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Liga prvaka 21.00 , grupna faza, 6. kolo
Milan
Giroud 14' 57' Krunić 46' Messias 90+1'
4 : 0
Salzburg
Sortiranje događaja

Kraaaaaaaaaaaaaaj. Milan je napravio svoj dio posla i pomogao Dinamu, no 'modri' su ostali ostali bez Europe zbog poraza na Stamford Bridgeu. A skupinu H osvojila je Benfica, i to zbog većeg broja golova u gostima! Nevjerojatno...

BENFICA UTRPALA ŠESTI GOL

I evooo gaaa. Benfica ima 6-1. Joao Mario zabio je za potpuno izjednačenje Benfice i PSG-a na tablici. Bit će zanimljivo vidjeti tko ide dalje s prvog mjesta.

90+1'

Poker golova u mreži Salzburga, Messias je treći strijelac Milana u današnjoj utakmici. Veliko slavlje na San Siru.

NOVI GOL BENFICE

Araujo je zabio novi gol Benfice u Haifi, Portugalci sada vode 5-1, a zanimljivo će biti ako padne još jedan gol u mreži Izraelaca jer će Benfica i PSG imati jednak broj bodova, istu gol-razliku i izjednačen međusobni omjer.

MAN. CITY POVEĆAO PREDNOST

Manchester City povećao prednost protiv Seville. Mahrez je zabio za 3-1

Komentari 14