Obavijesti

Sport

Komentari 10

Milan? Ma tko se toga sjeća?! Inter u LP-u spašava sezonu...

Milan? Ma tko se toga sjeća?! Inter u LP-u spašava sezonu...
1

Tri dana nakon debakla u derbiju Inter kreće u spašavanje sezone. Interu će u četvrtfinalu Lige prvaka s druge strane stajati njemački Schalke, ždrijeb iz snova...

VIDEO

Sve je u “crno-plavom” dijelu Milana izgledalo idilično. Inter se vratio u igru za naslov, nekim čudom izbacio Bayern i za nagradu dobio Schalke.

No u derbiju s Milanom interisti su puno toga uspjeli prosuti. Iako tvrde da je taj debakl prošlost.

- Ma svi smo već zaboravili na Milan. Teško ćemo do naslova prvaka, ali sad smo okrenuti Schalkeu i natjecanju u kojem branimo naslov - rekao je Chivu, koji bi u današnjoj utakmici trebao zaigrati na mjestu stopera.

Nakon ždrijeba Lige prvaka mnogima se smučilo, ali predstavnici oba ova kluba s osmijehom su napustili švicarski Nyon. Inter je dobio vjerojatno najslabijeg protivnika, Schalke je izbjegao Barcu, Real i Engleze.

- Inter je vrhunska momčad, ali s njim se da igrati, za razliku od Barcelone. Moramo biti zadovoljni ovim ždrijebom, a ja se veselim dvoboju s prijateljem Sneijderom - izjavio je Schalkeov stoper Christoph Metzelder, koji je igrao u madridskom Realu.

Njemačka momčad u ovom dvoboju ne može mnogo toga izgubiti jer ionako je četvrtfinale mogla samo sanjati. Ali Inter bi u samo nekoliko dana mogao upropastiti sezonu.

Milito od prve minute

Junak milanskog Intera i strijelac oba gola u prošlogodišnjem finalu Lige prvaka, Diego Milito, oporavio se od ozljede, pa u današnjoj utakmici igra od prve minute. Unatoč upitnoj formi, ova vijest itekako je razveselila sve navijače Intera, koji vjeruju da s tandemom Milito - Eto’o mogu opet otići do kraja. S druge strane, Schalke ima problema s Christophom Metzelderom, koji je protiv St. Paulija slomio nos. Utakmicu navodno ne želi propustiti. Mogao bi igrati s maskom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 10
VIDEO

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane
DINAMO - OLMISSUM 3-1

Futsal Dinamo obranio naslov prvaka Hrvatske! Pred više od 5000 navijača dobili Omišane

Od prve minute nije bilo upitno tko će slaviti u Draženovom domu. Jako su dobro krenuli domaći i nastavili kroz cijeli susret, a Omišanima nisu uspjeli napraviti razliku s golmanom igračem

Marca: U Realu su preko noći promijenili odluku oko Modrića
ODLUKA ZA LUKU

Marca: U Realu su preko noći promijenili odluku oko Modrića

Hrvat je preuzeo svoju novu ulogu u momčadi, a ono što je pokazao je da u onim minutama koje ima, pa čak i kada je starter, nastavlja biti odlučujući, hvali Marca Modrića
Ivanković o Livaji na padelu i izletu igrača na Hvar: Morali su biti pametniji, pogriješili su...
TRENER HAJDUKA O AKTUALNOSTIMA

Ivanković o Livaji na padelu i izletu igrača na Hvar: Morali su biti pametniji, pogriješili su...

Livaja je i dalje ozlijeđen, Perišić će opet zaigrati u prvih 11, povratnik Melnjak mogao bi dobiti minutažu do kraja sezone, a Sahitiju je oko još bolno i propustit će Goricu. Odjidja? Najlakše sve prebaciti na mlade