Obavijesti

Sport

Komentari 13

Ante je zabio gol protiv Leccea! 'Milan može bez Ibrahimovića jer ima hrvatskog asa, Rebića!'

Ante je zabio gol protiv Leccea! 'Milan može bez Ibrahimovića jer ima hrvatskog asa, Rebića!'

Rebić je u 15 utakmica u Serie A zabio 6 golova, prije prekida sezone bio je u sjajnoj formi, a Milan je na tablici tek deveti. No, nakon poraza protiv Juvea u Kupu, 'blitzkrieg' protiv Leccea i Ante u špici vraćaju nadu Milanu

VIDEO

Desno Castillejo, lijevo Bonaventura, 'na desetki' Calhanoglu, a naprijed - Ante Rebić (26). Za Milanovu desnu polušpicu, Španjolca Samua Castilleja (25) to je dovoljno za veliki optimizam čak i ako u crveno-crnoj priči nema jednog Zlatana Ibrahimovića.

A nije ga Castilejo bez veze hvalio jer se Ante vratio na najbolji mogući način. Pretrčao je pola terena i poentirao za 3-1 kod Leccea u odličnoj kontri. Rossoneri su slavili kod davljenika Leccea sa 4-1.

Milan je poveo pogotkom Castilleja u 26. minuti. U 54. minuti Mancosu je izjednačio iz kaznenog udarca, ali veselje domaćih je bilo kratkoga vijeka. Već minutu poslije Bonaventura je pogodio za novo vodstvo Milana, a u 57. minuti je Ante Rebić dobio odličnu loptu od Calhanoglua i iz svoje polovice u sprintu sam došao pred vratara Gabriela te ga lakoćom svladao. U 72. minuti, četiri minute nakon što je ušao u igru umjesto Rebića, konačnih 4-1 postavio je Portugalac Leao.

POGLEDAJTE VIDEO: NE SMETAJ REBIĆU DOK RAZGOVARA

Pokretanje videa...

01:10

Fiorentina na svom stadionu Artemio Franchi, naravno pred praznim tribinama, nije uspjela svladati posljednjeplasiranu Bresciu ponajviše zahvaljujući finskom vrataru Joronenu. Gosti su poveli pogotkom Donnarumme u 17. minuti iz jedanaesterca. Pezzella je u 29. minuti izjednačio na 1-1, ali domaća momčad nije uspjela doći do potpunog preokreta.

Hrvatski reprezentativac Milan Badelj ostao je na klupi za pričuvne igrače Fiorentine.

Podsjetimo, nakon pauze zbog pandemije korona-virusa to im je druga utakmica. Prva je bila polufinale Kupa Italije s Juventusom u kojem se Rebić istaknuo: crvenim kartonom u 15. minuti nakon krvničkog starta na torinskog Brazilca Danila.

Klub ga nije kaznio, Kup kartoni ne prenose se na ligu, sljedeća na redu je Serie A i Stefano Pioli uredno je u svojem 4-2-3-1 na najistureniju poziciju opet stavio hrvatskog napadača.

- Igrati bez navijača je čudno, ne imati Ibru u sastavu također nije uobičajeno, ali postoje i dobre vijesti. Na primjer: mi u napadu imamu jednog Antu Rebića. Čovjek strahovito naporno radi, vrhunski trenira, sa nama je već devet mjeseci i može nositi napada AC Milana - rekao je Castillejo neposredno u najavi utakmice.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku
DOLETJELO S TRIBINA

VIDEO Đokovića u Rimu pogodili bocom u glavu nakon pobjede! Talijani: Bočica je ispala dječaku

Nedugo nakon što je potpisao kapu, u glavu mu je doletjela stvar koja je izgledala kao bidon, odnosno plastična sportska bočica za piće. Uhvatio se za glavu i pao na zemlju

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...
ODLAZAK ATRAKTIVNE TENISAČICE

Zaradila je šest milijuna dolara i misteriozno nestala s teniskih turnira. Nitko ne zna gdje je...

Camila Giorgi 2011. je izgubila sestru Antonelu u prometnoj nesreći, a tijekom teniske karijere nosila je uniforme vlastitog modnog brenda. Od tenisa je zaradila više od šest milijuna dolara, a obožava i modeling
Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida
ZAKULISNE IGRE

Maestro Luka lovi rekord Paca Genta, a Mbappé sprema plan da ga otjera iz Real Madrida

Modrić lovi rekord Paca Genta i ide po šesti ‘uhati’ trofej. Mbappé na ljeto dolazi u madridski Real i želi mu uzeti broj 10 i na njegovu poziciju dovesti svojeg prijatelja