Obavijesti

Sport

Komentari 157

Milan u drugoj minuti sudačke nadoknade šokirao Camp Nou!

Milan u drugoj minuti sudačke nadoknade šokirao Camp Nou!
11

Nema boljeg recepta, Barca je igrala, ali Milan je zabijao u pravom trenutku, nakon 23 sekunde i u 2. minuti sudačke nadoknade! LP u punom sjaju u prvoj utakmici!

VIDEO

Počelo je 20. izdanje Lige prvaka i to kako, 'a šlager' utakmicom Barcelone i Milana! Nou Camp je gledao prvoklasni nogomet, puno bolju domaću momčad, ali kući zadovoljniji idu Talijani koji su osvojili dragocjeni bod. 

Već je pogled na sastave bio dovoljan da se vidi da 'rossoneri' imaju šansu, stoperski par zbog nužde činili su Mascherano i Sergio. Neuigranost je već u 23. sekundi! iskoristio sjajni Pato. Primio je loptu na centru između trojice Katalonaca, gurnuo 'u for', pretrčao ih pa Valdesu gurnuo kroz noge. Kakva majstorija Brazilca! 

Od tad je na terenu postojala jedna momčad, a u 36. minuti konačno su izjednačili. Messi je pokazao Patu da je jednako dobar. Primio je loptu ispred kaznenog prostora, također pretrčao trojicu i servirao je Pedru koji ju je s dva metra samo morao gurnuti u mrežu. 

Na startu 2. poluvremena Villa je pogodio 'rašlje' sa 26 metara iz slobodnog udarca. 

Milanisti nisu imali snage niti moći da izjednače, a Barca kao da je čekala kraj i onda šok! Abidal je gradio loptu i nehotice je gurnuo u korner. Na centaršutu je najviši bio Thiago Silva i zabio za 2-2! 

Sudac je praktički pustio još jedan napad i svirao kraj. Nema boljeg recepta, Barcelona je igrala, ali Milan je zabijao u pravom trenutku, nakon 23 sekunde i u 2. minuti sudačke nadoknade!

Perišićev eurogol spasio Borussiju od poraza od Arsenala, Dudu i Srna 'pali' kod Porta

U sjeni velikog derbija Barcelone i Milana odigrano je preostalih sedam utakmica 1. kola Lige prvaka u skupinama  E do H.

Njemački prvak Borussia Dortmund iščupao je bod na prepunom Westfalenu zahvaljujući Ivanu Perišiću koji je zabio eurogol za 1-1 u 88. minuti utakmice. Hrvatski napadač nakon izbačaj braniča loptu je dočekao na 18 metara te iz voleja lijevom nogom pogodio suprotno rašlje Szczesnyja! 'Topnike' je u vodstvo doveo Robin Van Persie u 42. minuti nakon asistencije Walcotta.

Šahtar je u prvom susretu upisao poraz na gostovanju kod Porta. Iako na početku susreta na to ništa nije sugeriralo. Ukrajinci su došli u vodstvo preko Luiza Adriana u 12. minuti iskoristivši katastrofalnu grešku golmana Heltona kojemu je lopta ispala iz ruku. No, osvajači Europa lige izjednačuju fantastičnim golom Hulka u 28. minuti iz slobodnjaka iz velike udaljenosti. Napadač Porta je prethodno promašio penal. Igra Šahtara se raspada nakon isključenja Rakitskog krajem prvog dijela, a Porto dolaze do prva tri boda golom Klebera za 2-1 u 51. minuti. Narančasto-crni susret su završili su devet igrača nakon što je isključen Čigrinski.

Srna i Eduardo su startali od prve minute, no Dudu je zbog ozljede morao napustiti igru u 41. minuti

Chelsea nije dopustio iznenađenje na Stamford Bridgeu slavivši 2-0 protiv Bayer Leverkusena. Golove su zabili David Luiz u 67. minuti te Mata u 90. kojemu je to drugi gol u plavom dresu.

Marseille je slavio na gostovanju u Pireju kod Olympiakosa 1-0 golom Lucha Gonzaleza u 51. minuti.

Ciparski APOEL unatoč početnom zaostatku protiv Zenita, od 1-0 iz 63. minute golom Zirianova, domogao se pobjede 2-1. Za preokret su se pobrinuli Manduca i Almeida.

Bodove su podijelili Genk i Valencia koji su igrali bez golova, te autsajderi Victoria Plzen i BATE Borisov odigravši 1-1.

Liga prvaka, 1. kolo:

skupina E:

Chelsea - Bayer L. 2-0 (David Luiz 67, Mata 90)

Genk - Valencia 0-0

skupina F:

Borussia D. - Arsenal 1-1 (Perišić 88/ Van Persie 42)

Olympiakos - Marseille 0-1 (Lucho Gonzalez 51)

skupina G:

Porto - Šahtar 2-1 (Hulk 28, Kleber 51 / Luiz Adriano 12)

Apoel - Zenit 2-1 (Manduca 73, Almeida 75 / Zirjanov 63)

skupina H:

Barcelona - Milan 2-2 (Pedro 36, Villa 50 / Pato 1, Thiago Silva 90)

Viktoria Plzen - Bate Borisov 1-1 (Bakoš 45 / Bressan 69)

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 157
VIDEO

Dinamo - Rijeka 0-0:  Prvi susret finala bez ispaljenog metka...
UZVRAT JE ZA TJEDAN DANA

Dinamo - Rijeka 0-0: Prvi susret finala bez ispaljenog metka...

Dinamo je u prvom poluvremenu prijetio preko Arbera Hoxhe, koji je pogodio gredu i imao još dvije dobre prilike. Rijeka je prvu pravu šansu imala u 59. minuti kada je Toni Fruk pogodio gredu

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?
UŽIVO OD 19 SATI

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?

Dinamo i Rijeka na Maksimiru igraju prvu utakmicu finala Hrvatskog nogometnog kupa, uzvrat je za tjedan dana na Rujevici. Prijenos je dostupan svim gledateljima putem YouTubea
Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!
JOŠ JEDNO KOLO DO KRAJA

Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!

Manchester City u posljednje kolo ulazi kao prvoplasirana momčad Premier lige! Građani su u zaostaloj utakmici 34. kola pobijedili Tottenham (2-0) golovima Haalanda pa će u nedjelju u zadnjem kolu ovisiti sami o sebi