Obavijesti

Sport

Komentari 20

Modrić opet u Fifinoj momčadi godine! Sutra leti po nagradu

Modrić opet u Fifinoj momčadi godine! Sutra leti po nagradu
2

Sportske novine Marca sa sjedištem u Madridu u petak su bile izvijestile kako će trojica igrača Real Madrida biti izabrana u najboljih 11 za prošlu sezonu – upravo Modrić, stoper Sergio Ramos te ofenzivni Eden Hazard

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije Luka Modrić u ponedjeljak će otputovati iz Madrida u Milan na svečanost tijekom koje će Svjetska nogometna federacija FIFA dodijeliti nagrade najboljim nogometašima u prošloj sezoni.

Pokretanje videa ...

Vezni 34-godišnji igrač Real Madrida jedan je od kandidata za ulazak u najboljih 11 igrača protekle sezone. Modrić je dosad četiri puta bio izabran u najbolju momčad.

- Ne zna se ništa o tome tko će dobiti nagrade niti hoće li on biti izabran u najboljih jedanaest. Luka Modrić ondje putuje kao kandidat te kao posljednji dobitnik nagrade za najboljeg nogometaša, zbog čega će uručiti nagradu ovogodišnjem dobitniku - rekao je u subotu dužnosnik Real Madrida za Hinu.

Ronaldo, Messi ili Van Dijk

Modrić je prošle godine osvojio priznanje „The Best“, nagradu za najboljeg nogometaša svijeta u organizaciji FIFA-e i Međunarodnog udruženja profesionalnih nogometaša (FIFPro). Prethodno je s Hrvatskom stigao do finala Svjetskog prvenstva u Rusiji gdje je bio proglašen najboljim igračem natjecanja.

Ovogodišnji kandidati za tu nagradu su napadači Cristiano Ronaldo i Lionel Messi te branič Virgil Van Dijk.

Modrić, koji zbog ozljede aduktora desne noge nije otputovao s Real Madridom na nedjeljno gostovanje u Sevillu, u ponedjeljak će s ekspedicijom kluba poletjeti prema Milanu. Dužnosnik nije rekao tko će sve iz Real Madrida otputovati na svečanost.

Sportske novine Marca sa sjedištem u Madridu u petak su bile izvijestile kako će trojica igrača Real Madrida biti izabrana u najboljih 11 za prošlu sezonu – upravo Modrić, stoper Sergio Ramos te ofenzivni Eden Hazard koji je prošle sezone kao igrač Chelseaja osvojio Europsku ligu. (dk)