Obavijesti

Sport

Komentari 47

Milanova sačekuša Barci, žele im preoteti Cesca Fabregasa

Milanova sačekuša Barci, žele im preoteti Cesca Fabregasa
1

Želja Milanovih navijača nije mrska ni čelnicima kluba koji bi im rado udovoljili. U ljetnom prijelaznom roku 'rossoneri' bi na San Siru mogli vidjeti Cesca Fabregasa

VIDEO

Čelnici milanskog kluba otkrili su svoj interes za mladog igrača Arsenala. No, iako novčane ponude još nema, mogući put koji bi doveo Fabregasa u Serie A dobro je utaban. Vijest je potvrdio i talijanski Calciomercato.

Milan više ne skriva da će pokušati preoteti Španjolca Barceloni koja je, kako se čini sve dalje od igrača. Iako se odvući Fabregasa iz Arsenala čini nemoguća misija talijanskom se prvoligašu ne žuri s pregovorima, ali ni s ponudama.

"Topnici" ne odustaju od 40 milijuna eura, koliko vrijedi transfer igrača, cifru koju Barcelona ne namjerava izdvojiti. "Blaugrana" su ponudu digli do 30 milijuna i nemaju namjeru dodatno je povisiti.

Pep Guardiola jasno je dao do znanja da je igrač Arsenala njegova prva i glavna želja, a ni Fabregas  više ne skriva da želi otići iz engleskog kluba. Već se dva ljeta govori o njegovom povratku na Camp Nou, ali čini se da ni ovo nije sretna godina za sudbonosni povratak mladog veznjaka.

Mimo zahtjeva trenera Barcelone i Španjolca koji silno želi napustiti London katalonski klub čini se ostaje na mrtvoj točci. Naime, Barcelona raspolaže s 45 milijuna eura od kojih je 30 milijuna namijenjeno za dovođenje Alexisa Sancheza. Zbog toga je klub na tržište i to prvenstveno u Premier ligu spreman staviti Davida Villu, kako bi njegovim transferom prikupili dovoljno milijuna za skupog, ali toliko željenog Fabregasa.

 Milan je spreman čekati da se trokut između Barcelone, igrača i londonskog kluba riješi, sve do sredine kolovoza kada će Arsenal biti zaokupljen pretkolom Lige prvaka i to je krajnji datum do kojeg će 'rossoneri' odugovlačiti s pregovorima.

Massimiliano Allegri jasno je istakao da bi upravo Fabregas bio idealan igrač za skok u igri i kvaliteti momčadi koji je Milanu potreban za iduću sezonu. Iako službena ponuda nije stigla, uoči finala Lige prvaka na Wembleyu, u Londonu su bili i Allegri i Adriano Galliani, ali ne kako bi samo prisustvovali utakmici. Cilj im je bio upravo Fabregas s kojim su uspostavili prve kontakte, a razgovarali su i s njegovim menadžerom.

Čelnici Milana često su viđani na Emirates Stadiumu protekle sezone kako bi konstantno održavali vezu s Arsenalom, podsjećajući ih da su i oni u utrci za igrača. Talijanska momčad je time postala prvi kandidat za prijelaz igrača ako pregovori s Barcelonom ponovno propadnu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 47
VIDEO

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?
KALKULACIJE

Tko će biti prvak ako Dinamo i Rijeka imaju isti broj bodova?

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici u nedjelju (19.30 sati). Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...
OTVORIO DUŠU

Erlić: Skupljali smo boce i živjeli u štali. Plakao sam svaku večer kada sam došao u Dinamo...

Kao mali sam navijao za Hajduk i nadam se da ću jednog dana zaigrati na punom Poljudu. A završio sam za kuhara i volio bih napraviti ručak Severini i večeru Cristianu Ronaldu. Benzema se naljutio kad sam ga uštipnuo
Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...
JUTRO NAKON PORAZA

Sopić: Častio sam na benzinskoj unatoč porazu, a u klubu su me dočekala samo smrknuta lica...

Cijela je Hrvatska bila sigurna da ćemo izgubiti i evo, gospodo, izgubili smo, a i dalje imamo sve u rukama. Ako želimo biti prvaci, moramo jednom dobiti i Dinamo. Svima sam u klubu rekao "Nemojte da ja, Zagrepčanin, budem veći optimist od vas, Riječana"