Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
28 komentara

Milijun više u projektu 'Za sva vrimena' pred otvaranje parka

Milijun kuna više nego lani u projektu Za sva vrimena, 2020. će obilježiti otvaranje parka, rečeno je na skupštini udruge Naš Hajduk na kojoj su članovi stvarali plan rada za sljedeću godinu...

Foto: Naš Hajduk
28 komentara

U nedjelju je održana skupština Našeg Hajduka na kojoj je više od 100 članova sudjelovalo u donošenju plana rada za 2020. godinu gdje si je Naš Hajduk zadao opet velik broj ciljeva za ostvariti, ali među njima ima i onih koje će obradovati navijače, članove i donatore akcije Za sva vrimena. 

- Zahvaljujući radu volontera i djelatnika u Odjelu za članstvo i ove godine Hajduk ima više od 31.000 članova, a u sljedećoj godini uz potporu kluba te brojke mogu biti i na dosta višim razinama - smatra tajnik Našeg Hajduka Luka Domikulić.

Inter iz Zaprešića i Hajduk sastali se u 18. kolu HT Prve lige 'NIJE BILO SREĆE' Burić: Malo je ovaj bod, vidljivo sam razočaran rezultatom...

- Otvaranje parka „Za sva vrimena“ obilježit će 2020. godinu, to je za nas povijesni događaj jer naš park se otvara samo jednom, a time potvrđujemo kako je Hajduk naš klub za sva vrimena - zaključio je tajnik.

Foto: Naš Hajduk

Ivana Ivanović/PIXSELL BOŽIDAR RADOŠEVIĆ: 'Hajduk mi je uvijek opcija jer tamo imam nedovršen posao'

Uz to je predstavio rezultate godine na izmaku.

- Najveći uspjeh ove godine je nedvojbeno projekt „Za sva vrimena“ - započeo je.

Marin Brbic PONESTALO ARGUMENATA! Buriću nedostaje izvođač, a iz kornera nisu nijednom zabili!?

- Zajedničkim naporima svih nas članova na kraju ove godine s ponosom možemo reći da je donirani iznos za otkup u godinu dana narastao za više od milijun kuna, a ukupno je otplaćeno više od jedanaest milijuna kuna. Uz to, u projekt se uključilo 900 novih donatora - naglasio je.

Naši partneri pišu
Message