Obavijesti

Sport

Komentari 0

Milović: Dovoljno smo dobri da budemo drugi na kraju sezone

Milović: Dovoljno smo dobri da budemo drugi na kraju sezone
1

Rijeka je izuzetno jaka momčad, koju na Kantridi nitko nije pobijedio ni u Europskoj ligi. Sva tri jadranska derbija ove sezone završena su neodlučeno, rekao je Milović

VIDEO

Hajduk se uključio u humanitarnu akciju ''Dobro srce studenata Splita'', tijekom koje će se prikupljati humanitarna pomoć za Caritas Splitsko-makarske nadbiskupije. Promotori akcije su Goran Milović i Dante Stipica.

- Čast nam je biti igračima kluba, koji podržava ovakve akcije i uvijek ćemo se na njih odazivati - kazali su Milović i Stipica, koje nakon pauze protiv Zadra, očekuje jadranski derbi u Rijeci.

- S velikim nestrpljenjem očekujemo tu utakmicu. Rijeka je izuzetno jaka momčad, koju na Kantridi nitko nije pobijedio ni u Europskoj ligi, u kojoj su stekli puno iskustva. Sva tri jadranska derbija ove sezone završena su neodlučenim ishodima, tako da očekujem da i ovo bude dobra utakmica – kazao je Goran Milović, koji se ne bi zadovoljio još jednim remijem.

- Mi idemo na sva tri boda, remi nam ne bi odgovarao, jer bi ostali na dva boda za Rijekom. Želimo drugo mjesto, do kraja je u igri 24 boda i mislim da smo dovoljno dobri da ga izborimo.

Otišao je Benko, neće igrati ni Kramarić, što bi Hajdukovoj obrani trebalo olakšati posao.

- Rijeka ima toliko širok kadar da je svakoga lako zamijeniti. Bez obzira što nema Benka i Kramarića, raspucali su se Krstanović i Anas Sharbini, koji će nam biti velika prijetnja, pogotovo Anas, koji pokazuje lice kao kad je prvi put bio u Rijeci. No nešto će se pitati i nas, mislim da maksimalnim angažmanom možemo do pobjede.

Hajduku će na Kantridu kompletan, osim ozlijeđenog Vršajevića, svi bi trebali biti na dispoziciji treneru Tudoru. Uključujući i oporavljene golmane Kalinića i Stipicu.

- Na treneru je da odluči koga će staviti na gol, a svaki se nada da će to biti upravo on. Sportski je nadati se - kaže Stipica, koji se baš poput svog suigrača Milovića nada i dobrom rezultatu.

- Idemo po pobjedu, o ničemu drugome ne smijemo razmišljati. U redovima Rijeke igra puno jakih pojedinaca, pogotovo u napadu, ali ni mi nismo ništa lošiji. Vjerujem da će presuditi nijanse.

Stipica posebno ističe atmosferu na i oko Kantride.

- Puno je naboja, doček u Rijeci za nas je puno žešći i agresivniji nego kad dođemo primjerice u Zagreb.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju