Obavijesti

Sport

Komentari 333

Zlatni gol Bradarića u 91. minuti odveo Hrvatsku u četvrtfinale!

Zlatni gol Bradarića u 91. minuti odveo Hrvatsku u četvrtfinale!

Bilo je tu svega! Prvo su 'mini vatreni' stisnuli Engleze pa su dobili gol iz dvojbenog penala. Promašile su Bišćanove trupe i par dobrih šansi i bile na korak do ispadanja nakon drugog gola, ali ukazao se tad Bradarić

Sve do prve minute nadoknade izgledalo je kao da su Englezi uspjeli u naumu i s dva gola osigurali prolazak među najboljih osam na Europskom U21 prvenstvu, ali onda se ukazao Domagoj Bradarić i krasnim golom poslao Hrvatsku (2-1) u drugi krug! Portugal je u drugoj utakmici pobijedio Švicarsku 3-0 i tako pomogao 'mini vatrenima' na putu prema drugoj fazi natjecanja.

Englezići, la-pa-pa! Hrvatska je zasluženo u četvrtfinalu Eura...
Englezići, la-pa-pa! Hrvatska je zasluženo u četvrtfinalu Eura...

A sve je izgledalo dobro u prvim minutama kad su pritisnuli izabranici Igora Bišćana, a onda - šok. Nakon u najmanju ruku dvojbenog duela Franjića i Nketiaha na penal je pokazao njemački sudac Osmers, a onda je loptu uzeo Eze i zabio pokraj nemoćnog Kotarskog. Bio je to mali šok za Hrvatsku koja do poluvremena nije uspjela stići prednost Engleza. 

Imali su velike prilike Špikić i Ivanušec, prvo je nogometaš Gorice sa sedam metara pucao daleko iznad gola, a onda je Dinamov pulen uzeo loptu i sjurio se prema golu te je jako dobro pucao, ali obranio mu je Ramsdale. U drugom poluvremenu nije to dobro izgledalo, stisnuli su još više Englezi, promašili dvije šanse a onda...

UEFA Under 21 Championship - Group D - Croatia v England

Jones je pokupio odbijanac i probio Kotarskog, a znali smo što tad kreće. Svako malo se netko ozlijedio, usporavali su igru i izgledalo je kad je sudac pokazao pet minuta nadoknade da je jako teško da Hrvatska iapk izbori plasman u četvrtfinale. No, onda se ukazao - Domagoj Bradarić! Da, nije neku utakmicu odigrao bek francuskog Lillea, ali sve mu opraštamo nakon ovakvog gola!

UEFA Under 21 Championship - Group D - Croatia v England

Strašno je pogodio s dvadesetak metara od Ramsdalea koji je, iako je dosad sve branio, nije mogao skinuti projektil Bradarića. Veliko je slavlje bilo na terenu, uspjeli su 'mini vatreni' izboriti četvrtfinale koje se igra 31. svibnja, a tad Hrvatsku čeka Španjolska.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
3. kolo grupne faze U21 Europskog prvenstva: Hrvatska-Engleska 18.00 , Koper, Slovenija
Hrvatska
90'+1' Bradarić
1 : 2
Engleska
12' Eze (11m), 74' Jones
Sortiranje događaja
KRAJ

HRVATSKA JE U DRUGOM KRUGU!!!

90'+1' GOL HRVATSKA

KAKVA GOLČINA! Sjeo je ovaj šut Domagoju Bradariću koji, valja priznati nije odigrao dobar susret, ali sve mu opraštamo! Kakav je ovo gol bio, poslao je loptu u lijeve rašlje danas 'svemogućeg' Ramsdalea i poslao Hrvatsku u drugi krug! No, ima još četiri minute do kraja...

90' NADOKNADA

Četvrti je sudac pokazao pet minuta nadoknade i nade za hrvatske nogometaše. 

89'

Pokušao je Ivanušec dodati za Majera, ali bilo je to prejaka lopta u 'dinamovoj vezi'. Englezi rade novu zamjenu, ulazi Steven Sessegnon, a izlazi McNeil.

87'

Zakasnio je Žaper i uletio s dvije noge Cantwellu, a ovaj se odlično snašao, izbjegao kontakt i pao za žuti karton veznjaku Hrvatske.

Komentari 333