Sport

Komentari 2

Ministar tijesno izgubio, subota daje prvog pobjednika turneje

Ministar tijesno izgubio, subota daje prvog pobjednika turneje

U subotu od 11 sati na terenima Prince u Zagrebu igraju se finala pojedinačnog turnira. Lemić i Dumbović bore se za sing pro pehar, a Rotim i Medić za sing titulu

Pobijedio me prošli put, igramo zajedno u ligi u Princeu, bit će jako težak meč. A nisam se baš nešto pripremao, haha, pričao nam je ministar financija Zdravko Marić u nogometnom društvu, na zagrebačkoj promociji filma o Ćiri Blaževiću.

I bio je to doista težak i vrlo uzbudljiv meč, bitka za svaki poen, nakon koje je ministar izgubio. Matej Dumbović pobijedio je 7-6, 6-4 i ušao u finale turnira pro rekreativaca, u čijoj su konkurenciji i neki bivši tenisači. 

Suparnik u finalu bit će mu Luka Lemić, koji je pobijedio Gorana Kušeca.

U konkurenciji rekreativaca za pehar će se boriti Šimun Rotim i Filip Medić, koji su u petak navečer u polufinalu izbacili Bornu Herkova odnosno Marija Šveca.

Finala su u subotu od 11 sati.

Prvi je to turnir Stars Open Toura, turneje teniskih rekreativaca koju su pokrenuli Silvio Marić i Goran Lukačević, i koja je okupila gotovo 250 igrača.

Druga bi postaja trebala biti u veljači, bodovi sa svakog turnira će se zbrajati i najbolji će izboriti plasman na završnicu u srpnju u Umagu.

Najčitaniji članci