Obavijesti

Sport

Komentari 7

Miočić i DC po treći put? UFC zapalio maštu svim fanovima

Miočić i DC po  treći put? UFC zapalio maštu svim fanovima
1

Devetog dana svibnja UFC bi na jop nepoznatom otoku trebao organizirati event na kojem sve borbe još uvijek nisu potvrđene, a dođe li do nove između Stipe i Cormiera, to bi se moglo dogoditi također bez publike

VIDEO

Na koga biste se okladili, stoji poruka koju je uz fotografiju Stipe Miočića i Daniela Cormier UFC postavio na svojim društvenim mrežama.

I time zagolicao maštu navijačima koji iščekuju trilogiju između hrvatskog Amerikanca i Cormiera koji su nakon dvije borbe na 1-1.

- Stipe, definitivno Stipe - bili su mnogi odgovori na postavljeno pitanje u korist našeg borca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Who would you take in a trilogy? 🏆

Objavu dijeli ufc (@ufc)

Devetog dana svibnja UFC bi na još nepoznatom otoku trebao organizirati event na kojem sve borbe još uvijek nisu potvrđene, a dođe li do nove između Stipe i Cormiera, to bi se moglo dogoditi također bez publike.

- Volim publiku, volim tu eksploziju koju donosi i koja se dogodila kad sam nokautirao Stipu u Las Vegasu. Imao sam sjajan život, karijeru i velike trenutke te samo želim taj još jedan trenutak, poželio je Cormier (41) nedavno u razgovoru za MMA Junkie radio.

- Bitni smo Stipe i ja, sve drugo pada mi u drugi plan. Želio bih još jednom imati priliku nastupiti pred publikom i osjetiti sve navedeno, no najvažnije mi je još jednom osjetiti borbu.

Cormier podržao Miočića: Sad ljudima treba Stipe vatrogasac
Cormier podržao Miočića: Sad ljudima treba Stipe vatrogasac

Upitan želi li borbu bez publike ili se uopće ne bi borio, Amerikanac je odgovorio.

- Mislim da bih odabrao ovo prvo. Radije bez gledatelja nego da moram čekati dugo vremena dok se sve normalizira. Zbog toga sam uzbuđen čuti da se UFC vraća.

S druge strane, Miočić trenutno vodi neke druge borbe kao vatrogasac.

- Fokusiran sam na svoje intervencije. Ne samo da sam položio zakletvu, nego doista želim pomoći onima kojima je hitna pomoć potrebna. Nadam se da ću se uskoro vratiti borbama i da će se situacija uskoro normalizirati, ali zasad učinimo nešto za svoje zajednice - napisao je nedavno na svom Twitter profilu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'
PIŠU ŠPANJOLCI

Modrić se slomio nakon pobjede protiv Cityja: 'Ne može biti kraj'

Za Madriđane je neprecizan bio Luka Modrić, dok je sjajni vratar Reala Lunjin obranio udarce Bernarda Silve i Matea Kovačića
Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...