Sport

Komentari 33

Miočić je briljantno odgovorio Werdumu koji se odbio boriti

Miočić je briljantno odgovorio Werdumu koji se odbio boriti

Nakon novog preokreta u borbi za naslov, Stipe Miočić mogao bi se boriti protiv Josha Barnetta i to za pojas privremenog prvaka. To bi spasilo UFC-ov event...

Stipi Miočiću oduzeli su šansu za naslov preko noći. Američki Hrvat trebao se boriti protiv Fabricija Werduma na naslov u teškoj kategoriji. 

Miočić je šansu dobio nakon što je borbu protiv Werduma otkazao Cain Velasquez. Iako je imao tek 12 dana za pripremu, Stipe je pristao na borbu.

No šok stiže iz Werdumovog tabora.

- Neću se boriti. Ozlijeđen sam. Da je u pitanju Velasquez, stisnuo bih zube. Ovako... Nema mene, nema Caina, nema borbe - rekao je Fabricio Werdum.

Nimalo šampionski od njega. 

- Pravi prvaci ne biraju protivnike - rekao je menadžer našeg borca.

Stipe je sjajno odgovorio na cijelu situaciju. 

- Da sam na vašem mjestu, dečki, ni ja se ne bih borio - napisao je.

Malo nakon toga dodao je fotografiju na kojoj je pisalo:

- Spremni ili ne, ja dolazim...

Miočić će se boriti protiv Barnetta?

UFC je u problemima. Dana White nadao se kako će Stipe Miočić dostojno zamijeniti ozlijeđenog Velasqueza u glavnoj borbi na eventu u Las Vegasu. 

No sad je odustao i Werdum. Navodno se sprema okršaj Stipe Miočića i Josha Barnetta i to za pojas privremenog prvaka. 

- Ako me nazovu i predlože mi borbu, odmah ću prihvatiti. Ako žele borbu, ja sam njihov čovjek. Uskočit ću, odraditi posao i dati im što žele - rekao je Barnett.

To bi praktički spasilo UFC event 196 koji je ostao bez glavne borbe. 

- Werdum i Cain su ozlijeđeni, Stipe je uskočio i sad nema partnera za ples. Ja ću plesati s njim. Razumijem Werduma. Ima 38 godina i ne želi riskirati. Boji se da će sve izgubiti. No isto tako mislim da je trebao naći bolju ispriku - rekao je Barnett.

Najčitaniji članci