Obavijesti

Sport

Komentari 8

Mirallas: Jelavić mi pomaže u igri, znam točno gdje će biti

Mirallas: Jelavić mi pomaže u igri, znam točno gdje će biti
1

Znam točno gdje Jelavić želi loptu, ispred sebe i u prostor. Tako sam i stvorio priliku za jedan od njegovih golova. Igrati uz takvog igrača velika je pomoć, kaže Belgijac

VIDEO

Belgijski krilni napadač Evertona Kevin Mirallas (24) vjeruje kako velike zasluge za njegov uspješan start karijere u premierligaškom klubu ima Nikica Jelavić (27)...

Stigao je belgijski nogometni reprezentativac u Everton ljetos iz Olympiakosa uz 5,3 milijuna funti odštete. Otad je zbirno u svim natjecanjima za novi klub skupio 3 gola i 4 asistencije, a posljednju asistenciju skupio je upravo za prvi od dva gola hrvatskog napadača u 3-1 premierligaškoj pobjedi protiv Southamptona prošlog vikenda.

- Moj stil igre je dovesti loptu u kazneni prostor ispred gola, kao i centrirati kad je god moguće. Jer znam da će Nikica biti na drugom kraju - prenosi Mirallasove riječi Liverpool Daily Post.

- Znam točno gdje Jelavić želi loptu, ispred sebe i u prostor. Tako sam i stvorio priliku za jedan od njegovih golova. Igrati uz takvog napadača velika je pomoć.

Mirallasa i Jelavića Everton je zajedno platio nešto manje od 11 milijuna funti, što samo pokazuje kako menadžer David Moyes ima kreativnu transfer-politiku u ograničenim financijskim uvjetima.

- Obojica su reprezentativci i dovoljno su mladi da ostanu s nama dugo vremena. Obojica su dali sjajni doprinose. Samo se moramo osigurati s Jelavićem vezano uz njegovu spremu. Znali smo da će biti malo "kratak" prošle subote - rekao je Moyes, aludiravši na Jelavićevu povratničku utakmicu nakon oporavka od ozljede potkoljenice u kojoj je igru napustio u 76. minuti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju