Obavijesti

Sport

Komentari 275

Cro Cop: Čist sam kao suza, a to je sad potvrdio i ovaj nalaz

Cro Cop: Čist sam kao suza, a to je sad potvrdio i ovaj nalaz
4

Odmah sam tvrdio da sam čist i da tu nema govora o nekakvom dopingu. Na one koji su likovali i naslađivali se mojom mukom neću trošiti riječi, napisao je Mirko

VIDEO

Što reći? Hvala svima na podršci i na povjerenju kod izbijanja "doping afere". Čist sam kao suza, a to je potvrdio nalaz jednog od najboljih laboratorija na svijetu, onog u Londonu, napisao je hrvatski borac Mirko Filipović na Facebooku.

Večernji list ekskluzivno je doznao kako je Mirko dobio mail od Američke antidopinške agencije u kojem je stajalo kako mu nisu pronašli niti jednu zabranjenu supstanciju.

- Odmah sam tvrdio da sam čist i da tu nema govora o dopingu, no svi mediji su me razapeli bez ikakvih dokaza i s neskrivenim guštom. Na one koji su likovali i naslađivali se mojom mukom neću trošiti riječi, kao i na neke borce u pokušaju koji su se javljali na društvenim mrežama i svoje misli i kritike na moj račun dijelili sa svima.

Cro Cop se trebao boriti protiv Anthonyja Hamiltona. Dugo je vukao ozljedu ramena i nije se mogao oporaviti na vrijeme pa je uzeo hormon rasta. Da je pitao za dopuštenje, vjerojatno bi mu odobrili terapiju, no za to nije imao vremena. 

Kad je vidio da ni to ne pomaže, objavio je kraj karijere. Nakon što su ga testirali priznao im je što je napravio, a Američka antidopinška agencija suspendirala ga je zbog kršenja antidopinških pravila na dvije godine, iako se već umirovio.

UFC u Zagrebu, Mirko se vraća?!

Ako Mirko službeno bude oslobođen svake sumnje, Američka antidopinška agencija skinut će mu suspenziju, a onda je moguć i povratak u oktogon, piše Fightsite. UFC je najavio povijesni event u Zagrebu 10. travnja. Dovoljno da se Mirko pripremi za meč? 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 275
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju