Obavijesti

Sport

Komentari 0

Mirna Jukić sve podređuje dečku, tenisaču Melzeru...

Mirna Jukić sve podređuje dečku, tenisaču Melzeru...
1

Čovjek se navikne na razdvojenost, no dok sam s Jügenom, sve podredim njemu, kaže Vukovarka Mirna Jukić, djevojka tenisača Jürgena Melzera

VIDEO

Trudim se pratiti ga što više na turnirima, ali zbog obveza na fakultetu ponekad jednostavno ne stignem, kaže djevojka Jürgena Melzera, Vukovarka  Miran Jukić i dodaje:
- Čovjek se navikne na razdvojenost, no dok sam s Jügenom, sve podredim njemu. Sad mi je važno završiti fakultet i zaposliti se u tvrtki koja se bavi odnosima s javnošću i menadžmentom. Jürgen me podržava u svemu i to mi mnogo znači.
A njezin dečko, Austrijanac Jürgen Melzer, treći nositelj Zagreb Indoorsa, izgubio je u polufinalu od Marina Čilića 7-6(5), 6-4.
- Imao sam priliku. Break prednosti protiv Čilića velika je šansa. I u tie-breaku sam poveo 2-0, ali onda sam stao. Napravio sam pogreške koje mi nisu trebale i tako sam izgubio meč - rekao je Jürgen, koji je u djetinjstvu gledao mečeve Stefana Edberga, što je presudilo da izabere tenis. Počeo je trenirati s deset godina, a s 18 je osvojio juniorski Wimbledon. U karijeri je osvojio dva turnira, posljednji u Beču prošle godine, i to upravo pobijedivši Marina Čilića.
- Ako usporedim naš posljednji susret u Beču s ovim zagrebačkim polufinalom, tad je jasno da je Marin itekako popravio forhend. Prije je znao biti nesiguran, a popravio je i servis - izjavio je Melzer i dodao:
- To najviše ima veze s rezultatima u Melbourneu. Nakon što igraš polufinale Grand Slam turnira, jednostavno si mnogo jači u glavi. Zaslužio je plasman u Top 10. Može biti i među pet ako zadrži konstantu - zaključio je 28-godišnji Austrijanac.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...