Obavijesti

Sport

Komentari 21

Mirta kožnim hlačama protiv kiše, Stipić kao Peaky Blinders, a Toplak u srednjoškolskoj 'tuti'

Mirta kožnim hlačama protiv kiše, Stipić kao Peaky Blinders, a Toplak u srednjoškolskoj 'tuti'
14

Tomislav Stipić je za susret s Dinamom postao Thomas Shelby, a Zoran Mamić je došao opušteno obučen na ono što su stanovnici Ferdinandovca nazvali 'praznikom nogometa' i 'svečanošću'

VIDEO

HNL se ove sezone definitivno probudio, barem ako je suditi prema posljednjim susretima. Osijek se razigrao dovođenjem Nenada Bjelice s tri uzastopne pobjede, Dinamo rasprodaje svlačionicu pa je drugima to već zamirisalo na titulu, a u Hajduku je u centru pažnje ipak popularna voditeljica Mirta Šurjak.

POGLEDAJTE VIDEO: 24 pitanja s Mirtom

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Poznata plavokosa Splićanka svojim 'nogama do poda' i zanosnim tijelom u svakom izdanju nove medijske platforme splitskog prvoligaša plijeni pozornost. Osim što je i u Turskoj dobila pozive za dolazak u Galatasaray nakon izdanja u tijelu pripijenoj bijeloj haljinici, voditeljica se na susretu Hajduka i Varaždina pojavila u kožnim hlačama te visoko zavezanoj jeans košulji, a izdanje je naravno, isticalo ženstvenu figuru plavokose Mirte. 

Teško je njenim sugovornicima stoga bilo skriti osmijeh na licu dok razgovaraju s njom pa čak i poraženom Samiru Toplaku nakon što je njegov Varaždin izgubio 2-0 na Poljudu, a javnost je na to 'vruće' izdanje još zapamtila i izjavu: 

- I ja sam napola mokra - izjavila je Mirta u susretu u kojemu je poljudski travnjak izgledao kao da je spreman za vaterpolo utakmicu, a ne nogomet. 

Jurčićeva mirovna misija: Doveo je prvog Izraelca u arapski klub
Jurčićeva mirovna misija: Doveo je prvog Izraelca u arapski klub

Toplak je pak stigao kao 'školarac' u gornjem dijelu trenirke s kapuljačom bez kopčanja. Rekli bi mu Splićani: 'Eno ga doša' u tuti'. No unatoč opuštenom modnom izadnju njihovog trenera, Varaždinci nisu bili opušteni na terenu pa je pobjedu ipak odnijela momčad Harija Vukasa i tako stala na treće mjesto HNL-a. 

Hajduk i Varaždin sastali se na Poljudu u 6. kolu 1. HNL

No, nije to toliko čvrsto treće mjesto. Za vratom im diše Osijek kojega je u posljednja tri kola preuzeo Nenad Bjelica, a imaju isto 10 bodova kao i Hajduk, ali uz lošiju gol razliku. No, kako je Bjelica zaredao tri pobjede, više nema teret igranja u Europi na leđima, a napunio si je klupu s preko 20 kvalitetnih igrača, pitanje je hoće li Hajduk uspjeti ostati ispred, osobito nakon najava novog trenera Slavonaca da je njegov cilj u mandatu u Osijeku donijeti titulu prvaka u Gradski vrt ili barem Pampas.

Osim rezultatskih uzbuđenja, podigao je Nenad Bjelica svojim povratkom u HNL i kvalitetu modnog izričaja. Još od svoje ere u Dinamu 'razmazio' nas je svojim nepogrješivim smislom za modu u kojemu uvijek igra na 'ziheraška' izdanja i ne odmiče pretjerano od bijele, plave i crne boje, ali ne možemo mu prigovoriti. 

'Želim titulu u Gradskom vrtu! Dinamo će imati problema ako uđe u EL, sad nema takvu širinu'
'Želim titulu u Gradskom vrtu! Dinamo će imati problema ako uđe u EL, sad nema takvu širinu'

Prilagodio se Bjelica i vremenskim uvjetima ove sezone koji se često mijenjaju u ranoj jeseni pa je tako u tri kola domaćeg prvenstva promijenio sva godišnja doba i došao od praktički ljetnog izdanja do pravog jesenskog. Rijeku je još svladao (3-0) u samoj košuljici i hlačama, kolo nakon za pobjedu u Varaždinu (1-0) morao je dodati i džemper i sako, a prva utakmica pred publikom u Gradskom vrtu i dramatična pobjeda protiv drugoplasirane Gorice (2-1) zahtijevala je i poduži kaputić. Pretpostavljamo da je kaputiću djelomično naginjala i bol u leđima, ali strateg Osijeka kaže: 'Bit ću uskoro potpuno fit i idemo po titulu prvaka!'

Naravno, na tom putu do titule svi kao najvećeg konkurenta vide zagrebački Dinamo, aktualnog prvaka koji svoju dominaciju na hrvatskim travnjacima pokazuje iz godine u godinu, no Bjelica je uvjeren kako će mu rasprodaja igrača i vjerojatno igranje Europske lige s kraćom klupom stvoriti probleme koje bi Osijek mogao iskoristiti da se domogne naslova prvaka. 

No, Zoran Mamić se ne čini pretjerano zabrinut. Iako je ispao iz Lige prvaka, okrenuo se Europskoj ligi i HNL-u u kojemu su 'modri' i dalje vodeći, ali ne s prevelikim razmakom od Gorice, Hajduka i Osijeka koji ih prate u stopu. No, još je uvijek opuštena atmosfera u Maksimirskoj 128 sudeći prema zabavnim 'prepirkama' Brune Petkovića i momčadi iz Ferdinandovca, koja je hrvatskog prvaka čekala u Kupu. Dinamo ih je svladao 7-1, a Zoran Mamić je došao opušteno obučen na ono što su stanovnici Ferdinandovca nazvali 'praznikom nogometa' i 'svečanošću'. No Zoki je procijenio - trenirka će ovoga puta biti dovoljna. 

Ferdinandovac: NK Ferdinandovac i GNK Dinamo u 1/16 finala Hrvatskog nogometnog kupa

Još jedan trener domaće nogometne lige, koji je pokazao da ništa ne prepušta slučaju, svakako je Tomislav Stipić. Trener Slavena odavno je pokazao svoj istančani modni ukus, a možda mu je i naš tekst u kojemu je slovio za drugog pratitelja mistera HNL-a protekle sezone dao 'vjetar u leđa' da ga vidimo u možda najzanimljivijem izdanju do sada. 

Dečki, ajmo pješke: Predsjednik kluba poslao bus bez igrača kući
Dečki, ajmo pješke: Predsjednik kluba poslao bus bez igrača kući

Tomislav Stipić tako je za susret s Dinamom postao Thomas Shelby. I, dapače, razigrana modna kombinacija s kapicom, prslukom i sakoom na snježno bijele tenisice, donijela je na Maksimir i razigrani Slaven koji je uspio remizirati s favoriziranim prvakom Hrvatske i to zabivši čak tri gola. 

Dinamo i Slaven Belupo sastali se u 5. kolu HT Prve lige

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'
ŠPANJOLSKA LIGA

Budimir ispao tragičar. 'Fulao' je penal za remi, navijači su u šoku: 'Najgori penal u povijesti'

Kazneni udarac je izveo Budimir, no to je učinio tragično loše. Zaletio se, pa zastao, te nespretno zahvatio loptu koja je jedva došla do Giorgija Mamardašvilija koji ju je samo pokupio