Obavijesti

Sport

Komentari 3

Miše: Lončarević je strog trener, a Jurčić budućnost

Miše: Lončarević je strog trener, a Jurčić budućnost
1

Miše je u karijeri nosio tri različita broja na dresu. Na početku 13, kasnije 8, a karijeru je završio s 22. U sva tri broja puno je simbolike...

VIDEO

Broj 22 uzeo sam jer on označava duplu krunu koju ćemo osvojiti, rekao je Miše na prvoj službenoj press konferenciji, kada je kao novi trener na poklon dobio dres Hajduka.
Broj 8 je identičan broju Mišinih uzastopnih prvenstvenih pobjeda, a da bi se izjednačio s rekorderom Nenadom Gračanom, morat će pobijediti i u nedjelju, kada će na klupi Hajduka sjediti 13. put.
Nemam problema s praznovjerjem i brojem 13. Uostalom, s tim sam brojem na dresu osvojio i prvi trofej, Kup Jugoslavije davne 1987. protiv Rijeke - prisjetio se trener Hajduka.
Miše je i jutros sjao od zadovoljstva. Kako i ne bi kad je u 12 utakmica na klupi Hajduka neporažen, a bez pola momčadi (Kalinić, Vejić, Andrić, Strinić, Rubil i jedno poluvrijeme Skoko) napunio je mrežu Cibalije i gotovo osigurao plasman u finale Kupa. Ne manje važno, nakon Ivankovića u Mišinoj je eri otkaz dobio još jedan trener Dinama, Marijan Vlak.
- To su Dinamove stvari koje ne želim ni komentirati, niti to smatram svojom zaslugom. Takav je trenerski posao - rekao je pomirljivo, no spremno je otkrio  kako o Iliji Lončareviću i Krunoslavu Jurčiću ima visoko mišljenje.
Lončarević je više puta vodio Dinamo, pravi je trener, strog..., a Jurčić se dokazao i u Puli i pogotovo u Koprivnici. On je budućnost hrvatskog nogometa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?
UŽIVO OD 19 SATI

Besplatni prijenos: Gdje gledati finale Kupa Dinamo - Rijeka?

Dinamo i Rijeka na Maksimiru igraju prvu utakmicu finala Hrvatskog nogometnog kupa, uzvrat je za tjedan dana na Rujevici. Prijenos je dostupan svim gledateljima putem YouTubea

GLEDAJ UŽIVO Dinamo - Rijeka 0-0:  Hoxha pogodio okvir gola, šahovski derbi na Maksimiru
FINALE KUPA UŽIVO

GLEDAJ UŽIVO Dinamo - Rijeka 0-0: Hoxha pogodio okvir gola, šahovski derbi na Maksimiru

Hoxha je u tri minute imao dvije prilike za gol. Najprije je snažno pucao u gornji kut, a Zlomislić je sjajno reagirao i obranio to. Zatim je pucao u blok nakon što je Rijeka izgubila loptu, iako je mogao dodati samom Petkoviću
Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!
JOŠ JEDNO KOLO DO KRAJA

Tottenham - Man. City 0-2: Kova i Gvardiol na korak od naslova!

Manchester City u posljednje kolo ulazi kao prvoplasirana momčad Premier lige! Građani su u zaostaloj utakmici 34. kola pobijedili Tottenham (2-0) golovima Haalanda pa će u nedjelju u zadnjem kolu ovisiti sami o sebi