Obavijesti

Sport

Komentari 3

Mišković obradovao Emiraćane Modrićevim dresom iz Rusije

Mišković obradovao Emiraćane Modrićevim dresom iz Rusije
6

Rijekin predsjednik u Emiratima je dogovarao prijateljske utakmice i jaču suradnju sa bogatim Arapima. Na pitanje o investiranju iz Dubaija u Rijeku Mišković je 'umro od smijeha'

VIDEO

Predsjednika Rijeke i dopredsjednika Hrvatskog nogometnog saveza, Damira Miškovića (55) posao počesto vodi od Engleske preko Švicarske do Nigerije i Dubaija tj. Ujedinjenih Arapskih Emirata u kojima je ovih dana boravio i nogometnim poslom.

Pokretanje videa...

02:01

Miškovića je ugostio predsjednik emiratskog nogometnog saveza, Rashid bin Humaid Al Nuaimi.

- Modeli suradnje između HNS-a i UAEFA, razmjena tehničkih i administrativnih iskustava, organizacija nogometnih kampova, potencijalne prijateljske utakmice između nas i Emirata... To su bile teme jako ugodnog razgovora - kaže nam Mišković koji je njegovom visočanstvu Al Nuaimiji darovao dres u kojem je Luka Modrić na SP 2018. potvrdio status najboljeg nogometaša planete.

Pohvalio se tim sastankom i Al Nuaimi na službenom Instagram profilu Nogometnog saveza UAE koji je na razgovor ugodni Miškovićem pozvao svoj cijeli Izvršni odbor (Humaid Ahmed Al Tayer, Hisham Mohammed Al Zarouni, Ali Hamad Al Badwawi) i pomoćnika glavnog tajnika Saveza za tehnička pitanja, Ibrahima Al-Nimra.

Kako se Kinezi baš i ne javljaju što se nove Kantride tiče, a riječki biznismen ima sjajne poslovne relacije u Emiratima u kojima nafta teče u slapovima, Miškovića smo pitali hoće li možebitno kakva emiratska investicija skrenuti do HNK Rijeka.

Prije pozdrava odgovor su bile salve smijeha koje nikako nije moguće protumačiti kao radost rješenja financiranja Rijeke nego daleko više kao:

- Jako si "duhovit".

Čovjek je 'umro od smijeha'. Gorkog. Tko bi investirao u klub iz države u kojoj se živjeti može samo od prodaje igrača, a ne kao su svakoj uređenoj zemlji od TV prava, sponzora, postotka zarade kladionica i sličnih odavno poznatih načina koji će nas valjda stići u narednom mileniju ili nikad.

S druge strane, Mišković svijetom biznisa brodi sa Rijekom stalno u mislima. Kad-tad valjda će se negdje naći neki investitor koji bi mu olakšao financiranje kluba ili kupac kojem se iz čistog nogometnog zadovoljstva gubi lova baš u HNL-u.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve