Obavijesti

Sport

Komentari 41

Mišo: Igrači i ja želimo ostaviti Hajduku nešto za povijest...

Mišo: Igrači i ja želimo ostaviti Hajduku nešto za povijest...
1

Jedno je reći da ćeš nešto osvojiti, a drugo da to želimo. Mi želimo osvojiti Kup, no svjesni smo da nam neće biti lako, kaže Mišo Krstičević uoči uzvrata sa Slavenom

VIDEO

Pred Hajdukom je najvažnija utakmica sezone, utakmica koja u idealnom raspletu može značiti i ispunjenje rezultatskog cilja, plasman u Europu. Jer u slučaju da u finale Kupa prođu Hajduk i Lokomotiva, a s obzirom na visoki plasman obje momčadi na  prvenstvenoj ljestvici, ulazak u Europu bio bi gotovo izvjestan. A ako netko zna recept kako pobijediti Slaven Belupo, zna ga Mišo Krstičević, koji je to pokazao tri puta ove sezone. U prvom dijelu prvenstva bilo je 3-1 na Poljudu, na početku proljeća 2-0 u Koprivnici, te na koncu, prošloga tjedna, 2-1 u prvoj utakmici Kupa, također u Koprivnici. 

- Mi manje - više uvijek igramo na isti način. Nastojimo napadati, dominirati, da nam protivnik što manje dolazi do našega gola i to nam je do sada uspijevalo - kazao je trener Hajduka, koji ne razmišlja o načinu igre protivnika, hoće li Slaven napasti od prve minute i pokušati zabiti dva gola za prolaz. 

- Ne znam što oni imaju u glavama, nas zanima samo naša igra - naglasio je Krstičević, te je iskoristio prigodu i pozvao navijače na Poljud. 

- Bilo bi nam drago da nas dođu podržati u što većem broju, jer nam podrška treba. Ovo nam je četvrta utakmica u deset dana. Istina, jednaki broj odigrao je i Slaven, no mi smo zbog načina igre više potrošeni nego oni. No uvjeren sam da mi to možemo, vidim po igračima na treningu da su odlučni i koncentrirani na ono što nas čeka sutra.

Krstičević je odgledao visoki poraz Slavena od Lokomotive 5-0, no ne smatra to relevantnim. 

- Igrali su bez Bubnjića i Kokalovića, sami su sebi dali prvi gol, drugi su dobili iz prekida... U prvom dijelu bili su ravnopravni u polju, no znate kako je, kad krene serija golova, teško je to zaustaviti.

Najlakši i najbrži put u Europu vodi preko Kupa. 

- I ja i igrači želimo nešto osvojiti i ostaviti Hajduku za povijest. No jedno je reći da ćeš nešto osvojiti, a drugo da to želimo. Mi želimo osvojiti Kup, no svjesni smo da nam neće biti lako. Moramo najprije proći Slaven Belupo, potom i Lokomotivu, jednu od najboljih hrvatskih momčadi - rekao je Krstičević, a na opasku kako je prerano otpisao Cibaliju, dodao je:

- Lokomotiva je u velikoj prednosti, pogotovo jer Cibaliji neće igrati Mišić, koji je protiv nas dobio crveni karton. No u pravu ste, ništa nije gotovo dok utakmica ne završi. 

Sa sastavom će opet biti problema. 

- Jonjić i Milović napokon su dobili maske, no još uvijek nisu spremni za nastup. Andrijašević također, kao i Oremuš, koji je počeo treninge u teretani. No malo po malo se ekipiramo, vraća nam se Vršajević pa ćemo nekako sastaviti momčad. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 41
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome