Obavijesti

Sport

Komentari 21

Mister 75 posto: Samo jedan Mandžin udarac nije bio gol

Mister 75 posto: Samo jedan Mandžin udarac nije bio gol
3

Mandžukić, Gomez i Džagojev zabili su zajedno devet golova iz samo 13 pokušaja. Istodobno, Ronaldu, Van Persieju i Keržakovu trebalo je 30 udaraca za jedan gol

VIDEO

Mario Mandžukić u dosadašnjem dijelu Eura prema suparničkom golu pucao je četiri puta. Od toga su tri šuta završila u mreži.

Cijeli Portugal igra samo za Cristiana Ronalda. Protiv Danske su mu namjestili i dva “mrtvaca”, ali badava. Čovjek koji je za Real prošle sezone zabio više od 50 golova, na Euru s tri metra ne može pogoditi okvir gola. Slično je i s Keržakovim te Van Persiejem koji je u prvoj utakmici sam pred golmanom uspio promašiti loptu. 

Njih trojica zajedno su u prva dva kola 30 puta pucali na gol, a zabili su samo jedan. Onaj Van Persiejev Njemačkoj koji na kraju nije donio ništa dobrog.

Za razliku od njih, onog trenutka kad naš Mario Mandžukić odluči puknuti na gol, 75 posto šanse je da će ta lopta završiti u mreži. Pucao je četiri puta, a zabio tri gola.

- Ma, nije to ništa. Uostalom, moj posao i jest da zabijam golove - rekao je hrvatski napadač. 

Najzaslužniji je što Hrvatska ima realne izgleda i nakon ponedjeljka ostati na ovogodišnjem Europskom prvenstvu. Ne želi da ga se diže u nebesa jer, kaže, to mu je posao. Dodaje kako zabiti gol nije ništa neobično. Jedino ako nisi Ronaldo ili Van Persie. 

Gomezu su 23 sekunde dovoljne za dva gola

U 90 minuta utakmice protiv Nizozemske Mario Gomez imao je loptu točno 23 sekunde. No njemačkom napadaču i to je bilo dovoljno da “tulipanima” zabije dva gola.

Džagojev kao Mandžo, četiri udarca, tri gola

I dok je u ruskom prvenstvu uspio zabiti samo pet golova iz 24 pokušaja, Alan Džagojev je na Europskom prvenstvu, poput Mandže, zabio tri gola iz četiri udarca, ne uključujući utakmicu protiv Grčke.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 21
VIDEO

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli
POLUFINALE LIGE PRVAKA

VIDEO Bayern - Real 2-2: Ovaj Real ima sto života! Domaćin dominirao, ali gosti se izvukli

Bayern München i Real Madrid remizirali su u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka (2-2). Za domaćina su zabili Sane i Kane, no gosti su se opet izvukli golovima Viniciusa

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu
GENIJALAC S LOPTOM

VIDEO Dodir majstora: Modrić 'frapirao' navijače na treningu

Realovci su trenirali na Allianz Areni u Münchenu uoči polufinala Lige prvaka, a Modrić je bio posebno raspoložen. S dvije majstorije je oduševio navijače i na sjajan način najavio utakmicu
UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real
OD 21 SAT

UŽIVO Polufinale Lige prvaka, evo gdje gledati Bayern - Real

Želimo se izolirati od drugih stvari u ovoj utakmici. Važno je da imamo slobodu kako bi odigrali vrhunsku utakmicu. Dat ćemo sve od sebe kako bi pobijedili, znamo kakva je situacija za uzvrat, najavio je trener Bayerna