Obavijesti

Sport

Komentari 62

Mitrović hat-trickom uništio Švedsku, Švicarci šokirali 'furiju'

Mitrović hat-trickom uništio Švedsku, Švicarci šokirali 'furiju'

Šveđani su teško nastradali u Beogradu i Srbi će protiv Haalanda pokušati izboriti plasman u elitu Lige nacija. Podbacila je Španjolska koja je neočekivano pala na domaćem travnjaku

VIDEO

U susretu 5. kola skupine 2 elitnog razreda Lige nacija Švicarska je u Zaragozi iznenadila Španjolsku pobjedivši sa 2-1.

UEFA Nations League - Group B - Spain v Switzerland

Švicarska je ovom pobjedom dohvatila važne bodove u borbi za ostanak u elitnom društvu, ali i pokvarila španjolske izglede za plasman na Final Four. Furija uoči zadnjeg kola ima dva boda manje od Portugala i za tri dana u Bragi igrat će joj samo pobjeda protiv domaćina za osvajanje prvog mjesta.

Manuel Akanji je u 21. minuti doveo goste u prednost i sve do kraja poluvremena Švicarska se obranila. Izjednačio je Jordi Alba u 55. minuti, no samo tri minute kasnije Breel Embolo je ponovo utišao domaće navijače. Domaćin je imao 70 posto posjeda lopte, no bila je to jalova prednost.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
VIDEO Težak sudar: Nokautirao Ronalda i laktom mu razbio nos
VIDEO Težak sudar: Nokautirao Ronalda i laktom mu razbio nos

U zadnjem kolu Portugal i Španjolska će u Bragi igrati za plasman na Final Four, a zanimljivo će biti i u St Gallenu gdje će Švicarska braniti dva boda viška od Češke u borbi za ostanak.

Drama nas očekuje i zadnjem kolu u skupini 4 Lige B gdje će se Norveška i Srbija u Oslu boriti za prvo mjesto. Obje ekipe imaju po 10 bodova, a Norveška je u prvom susretu slavila sa 1-0, pa Srbiji igra samo pobjeda.

U susretu 5. kola Srbija je u Beogradu deklasirala Švedsku sa 4-1, dok je Norveška izgubila u Ljubljani od Slovenije sa 1-2.

UEFA Nations League - Group H - Serbia v Sweden
VIDEO Slovenski Haaland srušio pravog golčinom s 30 metara
VIDEO Slovenski Haaland srušio pravog golčinom s 30 metara

Švedska je povela u 15. minuti golom Viktora Claessona, no domaćin je do kraja poluvremena okrenuo rezultat, a oba gola je zabio Aleksandar Mitrović (18, 45+1). Sjajnu predstavu napadač Fulhama je okrunio u 50. minuti postigavši i treći pogodak.

Sve dvojbe oko pitanja pobjednika razriješio je Saša Lukić u 70. minuti.

POGLEDAJTE VIDEO GOLOVA

POGLEDAJTE VIDEO: VATRENA ATMOSFERA U NAVIJAČKOM VLAKU

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 62
VIDEO

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'
LUKAV POTEZ

Modrić oduševio navijače nakon što je promašio jedanaesterac: 'To je Lukin potez od 1000 IQ!'

Obično se raspucavanja s bijele točke izvode s istom loptom kako bi svi igrači bili u istoj poziciji ili iznimno s novom ako prvotna 'nestane', a upravo je Luka raspalio loptu koju mu je obranio Brazilac visoko na tribine

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale!  'Ederson me zna'
DRAMA JEDANAESTERACA

Ancelotti otkrio tko je odbio pucati penale! 'Ederson me zna'

Četiri-pet minuta prije kraja počnete razmišljati o penalima. Složio sam petoricu, Jude je dobar pucač, kao i Lucas, Nacho ima puno iskustva i osobnosti, a Rüdiger ima muda!, objasnio je Davide Ancelotti, pomoćni trener
Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI  bira između dvije legende!?
PLAN ZA PARIZ

Sigurdsson zbog suludih pravila mora donijeti tešku odluku: Za OI bira između dvije legende!?

Plus+ Neki sportaši koji su se na borilištu izborili za olimpijski san, neće ga ostvariti jer, eto, nema dovoljno kapaciteta ni kreveta u olimpijskom selu. Čista glupost...