Sport

Komentari 8

Trebao je na draft: U prometnoj nesreći poginuo mladi košarkaš

Trebao je na draft: U prometnoj nesreći poginuo mladi košarkaš

Mladi košarkaš (19) prošao je kroz crveno i sudario se s automobilom koji je pokušao skrenuti lijevo. Automobil Terrencea Clarkea tad se od udarca odbio u rasvjetni stup zid, a mladić je u bolnici preminuo zbog ozljeda

U potpunosti sam potresen i zgrožen. Mladić kojeg smo svi voljeli i koji je pred sobom imao velike snove i nade prerano nas je napustio. Bio je predivno dijete, netko tko vas je odmah osvojio s osobnošću, osmijehom i veseljem. Ljudi su išli prema njemu, a vijest da smo ga izgubili je toliko teško shvatiti. U šoku smo, rekao je nakon tragedije trener košarkaške momčadi Kentuckyja John Calipari.

Trebao je graditi karijeru na najvećoj svjetskoj košarkaškoj sceni, ali jedan nepromišljeni trenutak koštao ga je - života. Mladi Terrence Clarke (19) je u 14 sati po tamošnjem vremenu napravio pogrešku koju više ne može ispraviti. Naime, prošao je kroz crveno i sudario se s automobilom koji je skretao lijevo.

- Nakon što je prouzročio sudar, njegov se auto odbio u rasvjetni stup pa u zid. Mladić j prevezen u bolnicu Northridge gdje je podlegao ozljedama - rekao je glasnogovornik policije Los Angelesa.

Obitelj, prijatelji i suigrači oprostili su se od prerano preminulog košarkaša koji je trebao sudjelovati na ovogodišnjem NBA draftu. 

- Riječi ovo ne mogu opisati, čovječe. Želio bih te zagrliti po posljednji put, brate - riječi su njegovih suigrača.

Ove je godine na Kentuckyju zabijao u prosjeku 10 poena uz tri skoka u sedam utakmica, nakon što je propustio 17 utakmica zbog ozljede stopala.

Najčitaniji članci