Obavijesti

Sport

Komentari 0

Mladi Hrvat oduševio je svijet: Novog Modrića prati i Klopp...

Mladi Hrvat oduševio je svijet: Novog Modrića prati i Klopp...
3

Nikola Moro s dvije je asistencije srušio Nigerijce za osminu finala SP-a u Čileu. Na Fifinoj stranici pitaju se je li to Moro ili Modrić. Pogledajte što je radio Nigerijcima...

VIDEO

Je li to Moro ili Modrić?, pitali su se na Fifinoj službenoj stranici.

Mladi Hrvati oduševili su svijet. Hrvatska U-17 reprezentacija izborila je osminu finala Svjetskog prvenstva pobjedom protiv svjetskih prvaka iz 2013. godine, Nigerijaca, u posljednjoj utakmici u skupini.

Brekalo i Majić bili su strijelci u 2-1 pobjedi Hrvatske, no glavni pokretač i snaga naše reprezentacije bio je Nikola Moro.

- Hrvatska desetka preokrenula je utakmica. Pokazao je magiju s dvije asistencije kojima je zaustavio Nigerijce na putu do treće pobjede u nizu. Učinkovitim stilom igre podsjeća na Modrića - oduševljeni su novinari službene Fifine stranice.

Nikola se rodio u Splitu, a u Dinamo je stigao preko Solina.

- To je naš kapetan. Naš vođa. Ako postoji problem u svlačionici, on će ga riješiti. Takav je karakter. Često mu moram govoriti da je njegovo samo da igra, a on bi sve htio nositi na svojim leđima - kaže izbornik Hrvatske Dario Bašić.

I Jürgen Klopp svjestan je da Hrvatska ima dragulja u momčadi. Njemački trener poslao je svoje skaute da prate Nikolu na SP-u.

- Drago mi je da sam pomogao. Meni je bitno da igramo dobro, a kao kapetan moram se pobrinuti da suigrači budu sretni - rekao je Moro i otkrio zašto nosi desetku.

- Desetku su nosili najveći, a nose ga i moji najdraži igrači Messi, Ronaldinho i James.

VIDEO
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.

Bjelica dobio otkaz u Unionu!
KRAJ SURADNJE

Bjelica dobio otkaz u Unionu!

Nakon što je Union Berlin na domaćem terenu izgubio 4-3 od izravnog konkurenta u borbi za ostanak Bochuma, uprava kluba odlučila je završiti suradnju sa hrvatskim strategom
Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede
DVOMETRAŠ IZ NOVE BILE

Doznajemo: Ništa od Hrvatske, stoper Rijeke igrat će za susjede

Prema Transfermarktu vrijedi 600.000 eura. Sergej Barbarez, novi izbornik BiH, pozvat će ga za prijateljske utakmice s Engleskom i Italijom u lipnju