Obavijesti

Sport

Komentari 43

Hrvata se svi boje: Naši klinci impresionirali 'vojsku' skauta

Hrvata se svi boje: Naši klinci impresionirali 'vojsku' skauta
1

Nakon utakmice protiv Italije iz njihovog tabora raspitivali su se o našim igračima... Hrvatska je bila puno bolja od Talijana na otvaranju EP-a, no ostalo je ipak 0-0

VIDEO

Naravno da ostaje žal jer nismo iskoristili prilike, ali ipak je najvažnije da nismo izgubili na otvaranju Eura, rekao je Ivan Gudelj, izbornik hrvatske U-17 reprezentacije.

Talijani su nekoliko puta bili “na konopcima”, ali završilo je 0-0. Hrvatska je promašivala i nemoguće, a naši klinci su već u prvoj utakmici pokazali svu raskoš svojega talenta. I o njima se već počelo pričati kao o glavnim favoritima Eura.

- Oprostite, tko je ovaj igrač s brojem osam - raspitivali su se iz talijanskog tabora nakon susreta.

Čuvši da je “osmica” Ante Roguljić, dečko koji igra za mali klub Adriatic, gotovo su im krenule zazubice. No ubrzo su se pošteno razočarali.

- Znate, on vam je već potpisao za Red Bull. Odlazi na ljeto - objašnjenje je koje nisu najbolje primili.

Ponavljali su kako je mali “kompletan igrač”, kako je nekoliko talijanskih klubova već krenulo u akciju...

A još bolji od Roguljića bio je Alen Halilović. On je vođa ove momčadi.

- Uh, još razmišljam o šansi koju sam promašio u završnici. Ali nema veze, ne trebamo biti tužni, bit će bolje već u idućoj utakmici - rekao je Alen jutro poslije.

Najave uoči Eura u Slovačkoj bile su vrlo optimistične, a prva je utakmica pokazala da nisu bez temelja. Ovi klinci su doista jako dobri. Iako, dalek je put do medalje.

- Polufinale je velika želja. Znamo da, prođemo li među četiri, možemo otići i do kraja - kaže Gudelj.

Na tribinama su protiv Italije bili skauti Milana, Juventusa, Rome i još mnogih klubova, a stigli su i Davor Šuker, Damir Vrbanović te Zdravko Mamić. A naši klinci već sutra (14 sati) igraju protiv Rusije.

- Pobjeđivali smo i veće sile od Rusije. Moramo biti disciplinirani kao s Italijom i možemo dobiti - kaže izbornik Ivan Gudelj.

Hrvata se svi boje...

Za Austriju, koja je u 1. kolu EP-a izgubila od Slovačke 1-0, igraju i tri igrača hrvatskog podrijetla - Gluhaković, Ripić i Grbić. Trojica “naših” igraju i za Švicarsku - Matić, Kadoić i Grgić.

Zdravko pati za Roguljićem

Tko je bio najbolji? Halilović, Šunjić i Roguljić, kaže Zdravko Mamić, koji EP u Slovačkoj prati uživo. Halilović i Šunjić su u Dinamu, a Roguljića nije uspio dovesti. I, čini se, još žali...

Rusi vjeruju u golmana...

Anton Mitrjuškin brani za Spartak iz Moskve. Rusi su došli s igračima iz najvećih klubova, ali golman im je najvredniji igrač i kapetan. Protiv Hrvatske bi mogao imati jako posla.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 43
VIDEO

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima
LUDNICA U ZAGREBU

VIDEO 24sata na Dinamovom noćnom slavlju: BBB iznenadili igrače, Ristovski pjevao s njima

Nekoliko stotina navijača dočekalo je 'plave' na Maksimiru nakon pobjede Dinama nad Rijekom u derbiju. Tamo su pjevali i slavili, a cijela fešta nije predugo trajala, ipak je već bilo debelo iza jedan sat ujutro...

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'
DOČEK DINAMOVACA

VIDEO Pogledajte kako Stefan Ristovski s bakljom u ruci pjeva 'Bit će Rijeka k**** šampion!'

ZAGREB - Nekoliko stotina navijača poslije 1 sat u noći dočekalo je momčad Dinama po povratku iz Rijeke. Pjevali su igrači, nazdravljali pivom i veselili se, a među najglasnijima je bio Stefan Ristovski, bivši igrač Rijeke, koji je s bakljom u ruci zapjevao "Bit će Rijeka k***c šampion!". Istu je pjesmu pjevao 2017., ali je tad umjesto Rijeke spominjao Dinamo. Boysi su ispalili arsenal pirotehnike.
VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...
24SATA NA FEŠTI NA AUTOCESTI

VIDEO Halilović kupuje ekipi pivo, dinamovci zaustavili bus na odmorištu kako bi slavili...

Nakon što su proslavili velika tri boda u svlačionici, dinamovci su se spremili i sjeli u autobus kojim su putovali u Zagreb. Putem su stali na odmorište Ravna gora gdje su proslavili pobjedu