Sport

Komentari 9

'Mladi igrači premalo se trude, bitne su im igrice i Instagram'

'Mladi igrači premalo se trude, bitne su im igrice i Instagram'

Ne ostaju nakon treninga, ne treniraju dodatno, apsolutno ništa. Jedino o čemu razmišljaju nakon treninga je PlayStation i listanje Instagrama. Mislim da se nogomet promijenio, baš kao i cijelo društvo, rekao je

Ganski nogometaš Kevin-Prince Boateng (34) otvoreno je kritizirao mlade igrače rekavši kao premalo rade na sebi. 

POGLEDAJTE VIDEO: Hertha Berlin

- Mladi nogometaši danas ne rade na svom talentu. Vjerujte mi, znam što to znači. Većina njih već s 19 godina vozi Mercedes i misle da su dobri te da više nište ne moraju raditi kako bi napredovali -  rekao je Boateng i dodao:

- Ne ostaju nakon treninga, ne treniraju dodatno, apsolutno ništa. Jedino o čemu razmišljaju nakon treninga je PlayStation listanje Instagrama. Mislim da se nogomet promijenio, baš kao i cijelo društvo. 

Boateng trenutačno igra za njemačku Herthu gdje je i započeo karijeru davne 2005. godine. Nakon dvije godine iz Berlina je prešao u Tottenhama. Igrao je i za Milan, Schalke, Las Palmas, Eintracht Frankfurt, Sassuolo i Fiorentinu.

Najviše ga pamtimo u periodu od 2011. do 2013. godine kada je nosio milanski dres u kojem je odigrao 116 utakmica i zabio 18 golova uz 16 asistencija. U mlađim uzrastima nastupao je i za njemačku reprezentaciju, a od 2010. nastupao je za gansku reprezentaciju. 

U berlinsku momčad vratio se u julu ove godine, nakon što je okončao epizodu u italijanskoj Monzi.

 

Najčitaniji članci