Obavijesti

Sport

Komentari 3

Mladi 'nerazzurri' dobili i drugi susret na turniru u Zagrebellu

Mladi 'nerazzurri' dobili i drugi susret  na turniru u Zagrebellu
1

Mlada Interova momčad u sklopu suradnje sa NK Zagrebom gostuje na turniru u metropoli. Mali 'nerazzurri' dobili su danas Udinese 3-2. Sutra igraju protiv Zagreba

VIDEO

Mlada momčad Intera stigla je u Zagreb na mini-pripremni turnir u sklopu kojeg će osim s domaćinom Zagrebom zaigrali i protiv Udinesea. Upravo je druga talijanska momčad danas 'stradala' 3-2. Sutra će Inter snage odmjeriti sa Zagrebom.

Malim 'nerazzurrima' za 15-tak dana počinje prvenstvo, a susretima u novom sportskom centru Zagrebello spremaju se za novu sezonu.

Inter je dobru formu pokazao danas protiv momčadi Udinesea koju su svladali 3-2.

Inter je poveo već u 12. minuti susreta, a do kraja poluvremena milanska je mlada momčad vodila već 2-0. Zabio je 18- godišnji napadač Matteo Colombi koji je do nedavno bio pa posudbi u Piacenzi Berretti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Činilo se kako će se u drugom poluvremenu nastaviti ista priča. 'Nerazzurri' su opet zabili, ali ovog puta u vlastitu mrežu. Nespretno je bilo ispucavanje Interovog golmana koji je pogodio vlastitog igrača i lopta se otkotrljala natrag u gol. Iskupili su se odmah igrači Danielea Bernazzanija i to na najbolji način, novim golom, ali ovog puta u pravoj mreži.

Udinese je do kraja susreta, u posljednjoj minuti, uspio smanjiti na 3-2.

Istim je rezultatom jučer Udinese slavio protiv Zagreba. Domaća će momčad do prve pobjede na turniru pokušati stići sutra, u 17 sati kada igraju s Interom.

- Sjajna nam je prilika trenirati i igrati u centru kao što je Zagrebello. Udobno nam je, sve je tako mirno i odlično se možemo spremiti za sezonu - rekao je nakon utakmice Bernazzani, a osvrnuo se i na jednog svog igrača koji je odigrao svoje prve službene utakmice sa prvom momčadi, Marka Livaju.

- Htio bih da Marko ostane. Siguran sam da uživa igrati sa seniorskom momčadi, ali on je vrlo bitan igrač u našem sastavu i bio bi sigurno bitan igrač za novu sezonu, ako ostane - izrazio je svoje želje Bernazzani.

Kiks seniorske momčadi Intera protiv Hajduka u 3. pretkolu Europske lige, trener Primavere nije htio previše komentirati, ali najavio je kako se isto neće ponoviti sutra njemu i njegovim momcima protiv Zagreba.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 3
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!
VIDEO: BRAVO, MAJSTORE!

Pogledajte niželigašku golčinu iz Sl. Broda: Nekadašnja reality zvijezda zabila je s 40 metara!

SIBINJ - Lukas Kovačević (23), nogometaš Vinogorca iz Sl. Broda, zabio je gotovo s centra niželigaški gol tjedna u izboru Sofascorea. Bilo je to u pobjedi 5-1 kod Mladosti u Međužupanijskoj ligi, petom rangu hrvatskog nogometa. Prije dvije godine bio je u finalu reality šoua "Utakmica života" i borio se za profesionalni ugovor s Istrom. "Odmah sam znao da ulazi u mrežu, baš je sjela", rekao je.