Obavijesti

Sport

Komentari 0

Mljac! Jeo burger usred meča pa pomeo Srbina: Slijedi mu Ćorić

Mljac! Jeo burger usred meča pa pomeo Srbina: Slijedi mu Ćorić

I dok se Lajović borio s ozljedom, Brooksby je snagu crpio iz - burgera. Tijekom promjene strana Amerikanac je "udarao" po burgeru i zaustavio veliki nalet gladi

Borna Ćorić zadržao se neplanirano dugo na terenu u prvom kolu US Opena. Vodio je 2-0 protiv Francuza Couacauda, da bi izgubio sljedeća dva i, štoviše, bio pred zidom. Francuz je servirao za meč na 5-3, ali Ćorić je opet pokazao svoju poznatu borbenost i preokretom izborio drugo kolo nakon više od četiri sata.

U njemu će ga čekati Jenson Brooksby (ATP 43) koji je, pak, na terenu proveo sat i 15 minuta te ukupno odigrao 17 gemova. Štoviše, osvojio je čak 13 u nizu protiv Dušana Lajovića dok srpski tenisač nije odustao i predao kod 6-2, 6-0, 3-0.

VIDEO I za ovo je dobio 80.000 dolara? Pogledajte sramotno ponašanje Pairea na US Openu
VIDEO I za ovo je dobio 80.000 dolara? Pogledajte sramotno ponašanje Pairea na US Openu

I dok se Lajović borio s ozljedom, Brooksby je snagu crpio iz - burgera. Tijekom promjene strana Amerikanac je "udarao" po burgeru i zaustavio nalet gladi.

Rafael Nadal, pak, izgubio je prvi set od Australca Rinkyja Hijikate, koji je za nastup dobio pozivnicu.Nadal je okrenuo na 4-6, 6-2, 6-3, 6-3, za prvu pobjedu nakon što je zbog ozljede trbušnih mišića morao odustati od nastupa u polufinalu Wimbledona. Između Wimbledona i US Opena nastupio je samo u Cincinnatiju gdje ga je svladao Ćorić.