Obavijesti

Sport

Komentari 210

Modrić je trenirao, Kova otpao: Na Maksimiru 20.000 navijača?

Modrić je trenirao, Kova otpao: Na Maksimiru 20.000 navijača?
15

15.180 ULAZNICA Toliko je karata prodano do četvrtka u 19 sati. Modrić je prvi put trenirao i trebao bi biti spreman za Norvešku. Mateo Kovačić je definitivno otpao...

VIDEO

Pregledao sam Matea Kovačića. On ima ozljedu ligamenta koljena, još ga jako boli i nema šanse da on nastupi protiv Norveške, Za Modrića vjerujem da će igrati bez problema, rekao nam je liječnik reprezentacije dr. Boris Nemec.

Igor Kralj/PIXSELL

Norvežane u subotu čeka prava nogometna atmosfera. Do 19 sati u četvrtak prodano je 15.180 ulaznica za utakmicu Hrvatske i Norveške u kvalifikacijama za EP. Do vikenda taj bi broj mogao narasti do 20.000. To je sjajna vijest za naše reprezentativce koji su se u zadnjih nekoliko utakmica na Maksimiru požalili upravo na taj dio. 

Goran Stanzl/PIXSELL

HHNS je zbog Uefine kazne za divljanje navijača na San Siru morao zatvoriti dijelove tribina, gornju tribinu Sjever i Zapad, što je nešto više od 10.000 mjesta. Zato je kapacitet za ovu utakmicu 25.480 mjesta.

- Favoriti smo, no bio je i Arsenal favorit protiv Monaca pa znamo kako je to završilo. Norvežani nisu bezopasna momčad. Ako uđemo u utakmicu kako treba, ne bismo trebali imati problema. Ne znam puno o Norvežanima, ali pogledali smo video snimke njihovih utakmica i analiziramo ih - rekao je Danijel Subašić.

Svi spremni osim Kovačića

Niko Kovač poveo je 24 igrača na trening u četvrtak. Luka Modrić konačno je bio među njima. Realov veznjak bio je na poštedi nakon dolaska u reprezentaciju zbog viroze, no sad je spreman i počet će utakmicu protiv Norveške. 

Isto se ne može reći za Matea Kovačića. Interov nogometaš ima problema s koljenom, nakon što je propustio tri treninga, danas je jedan dio odradio u teretani, a potom je lagano trčkarao uz teren. No on sigurno neće igrati.

- Stanje u reprezentaciji je vrlo dobro. Mandžukić i Vida su se oporavili i oni će sigurno nastupiti - dodao je liječnik reprezentacije dr. Boris Nemec.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 210
VIDEO

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss
OTIŠAO 'KRALJ MAFIJE'

Umro je Velibor Džarovski: Namjestio je 80 utakmica, 30 festivala, kao i izbora za miss

Velibor Džarovski preminuo je u 75. godini, javljaju mediji iz SJeverne Makedonije. Samoporzvani "kralj nogometne mafije" umro je nakon kraće bolesti, a vijest je potvrdila i obitelj.

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...
NEVJEROJATAN SKOK

VIDEO Ovo je da ti se sledi krv u žilama! Japanac srušio rekord i preletio skoro 300 metara...

ISLAND - Japanac Ryoyu Kobayashi na Islandu je postavio neslužbeni svjetski rekord u skijaškim skokovima. Preletio je čak 291 metar na posebno izgrađenoj skakaonici u skijaškom centru Hlidarfjall, a srušio je službeni svjetski rekord za 37,5 metara. U zraku je bio osam sekundi i postigao najveću brzinu od 107,5 kilometara na sat.
Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening
NEPOZNATO O TRENERU RIJEKE

Sopić za 24sata: U Lokomotivi smo si sami prali dresove, zapili premije pa na burek i trening

Plus+ Željko Sopić, trener Rijeke, prisjetio se dana u lokosima, koji mu stoje na putu do naslova: Taj trening išli smo kao "zemlja - zrak", kao da sutra ne postoji. A nitko ne zna da smo cijelu noć bili vani