Obavijesti

Sport

Komentari 28

Modrić kao Dorian Gray: Toliko je dobar da Casemiro i Kroos uz njega djeluju kao da su umorni

Modrić kao Dorian Gray: Toliko je dobar da Casemiro i Kroos uz njega djeluju kao da su umorni

Bio je ključan kotačić trofejnog Reala ove sezone, koji je pod njegovim vodstvom vodeći u La Ligi i koji je prošao u četvrtfinale Lige prvaka izbacivši zvjezdani PSG. A poštedu nije dobio niti kod izbornika Dalića

VIDEO

Hrvatski kapetan Luka Modrić (36) je u 2022. godini odigrao sve osim jedne utakmice. A ta je bila u kupu Kralja protiv niželigaša Alcoyana. Ostale susrete, njih 17, Modrić je odigrao na vrhunskom nivou.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Baka Elvira (80) ekskluzivno za 24sata 02:21

Trn u oku je svakako El Clasico protiv Barcelone u kojem je Carlo Ancelotti Modrića gurnuo na poziciju 'lažne devetke' u odsustvu Karima Benzeme što se pokazalo potpunim promašajem. Pa je i Luka bio najgore ocijenjeni igrač na velikom derbiju što nipošto ne oslikava sezonu kakvu je imao.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bio je ključan kotačić trofejnog Reala, koji je pod njegovim vodstvom vodeći u La Ligi i koji je prošao u četvrtfinale Lige prvaka gdje će se sučeliti s Chelseajem, izbacivši u osmini finala zvjezdani PSG. Upravo je u tom susretu Modrić bespoštedno namučio francuske suparnike, asistirao Benzemi za gol i u drugom poluvremenu doprinosom donio potpuni preokret 'kraljevskoj' momčadi.

- Egzistencija Luke Modrića na terenu, kao u stilu Doriana Graya, počela je poprimati mitske razmjere. 36-godišnji Luka Modrić srce je Realove sredine tijekom cijele sezone i ključan faktor u La Ligi kao i Ligi prvaka. Njegova izdržljivost i sposobnost natjecanja s drugima kada je u pitanju fizički nivo je podjednako impresivna kao i njegove tehničke sposobnosti. Pa njegovi mlađi kolege Casemiro i Kroos pored njega ponekad djeluju kao da su umorni - piše Mundo Deportivo.

LaLiga - Real Madrid v Real Sociedad

Modrić nije dobio poštedu niti kod izbornika Zlatka Dalića, koji ga je probao u novoj formaciji 3-5-2 gdje je hrvatski kapetan imao više slobode u kreaciji prema naprijed, a manje se vraćao do zadnje linije.

- Možda nisam bio toliko u kontaktu s loptom jer kad imaš tri stopera, onda se očekuje da jedan od njih, ili dvojica, ulaze više u igru. Pa smo mi tražili naše prostore među linijama. Sve u svemu, nije toliko loše bilo. Mislim da možemo biti zadovoljni, ne prezadovoljni, ali za prvu utakmicu je OK. Treba isprobati sve - rekao je Modrić nakon susreta.

Doha: Prijateljska nogometna utakmica Hrvatska - Slovenija

Protiv Bugarske u utorak bi trebao odmarati, a sličnu dilemu imat će i Carlo Ancelotti u nastavku, ključnom dijelu sezone. Gurati Modrića u vatru ili ga povremeno odmoriti? Posljednja riječ bit će Lukina, on najbolje zna kako se osjeća i može li izgurati sve što se pred njega postavi.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!
LIGA PRVAKA

Zagreb - Montpellier 27-27: Zagrebaši remizirali u drami, još su u igri za četvrtfinale LP!

Zagreb je u dramatičnoj utakmici remizirao s Montpellierom (27-27) u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka u krcatoj zagrebačkoj Areni. Uzvrat je za tjedan dana u Francuskoj

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'
PROMIJENIO REPREZENTACIJU

Bivši suigrač napao dinamovca Sučića: 'Sramoto! Nadam se da ćemo se jednom sresti na ulici'

Petar Sučić ubuduće će igrati za hrvatsku reprezentaciju, a njegova odluka nije baš najbolje sjela njegovom bivšem suigraču iz BiH koji ga je žestoko isprozivao
'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'
SUPRUGA IGRAČA UKRAJINE

'Ne bih mogla biti s čovjekom koji malo zarađuje. Pa 10.000 eura mjesečno bi bilo dovoljno'

Ana Zubkova supruga je ukrajinskog reprezentativca Aleksandra Zubkova. Bivši je model, završila je farmaceutsko-biokemijski fakultet, ali posljednjih godina posvetila se obitelji. I fotografiranju za Instagram