Obavijesti

Sport

Komentari 25

Modrić na Ronalda: Hrvatska protiv Portugala i Švicarske

Modrić na Ronalda: Hrvatska protiv Portugala i Švicarske
1

Hrvatska nogometna reprezentacija sudjelovat će na turniru u Kataru gdje će 26. ožujka igrati protiv Švicarske, a 30. ožujka protiv Portugala, od kojeg smo ispali u osmini finala Europskog prvenstva 2016.

VIDEO

Ono što se već duže vremena šuškalo, sad je konačno dobilo potvrdu. Hrvatska nogometna reprezentacija nastupit će na jakom turniru u Kataru, gdje će nam protivnici biti Švicarska i Portugal. Na turniru će biti i Belgija, a to daje turniru strašnu kvalitetu. Uostalom, sve te četiri momčadi nalaze se među 12 najboljih na Fifinoj ljestvici. 

Pokretanje videa...

Mix zona nakon Gruzije (2-1) 23:59

Hrvatska dolazi kao viceprvak svijeta, Belgija kao treća momčad sa SP-a u Rusiji, Portugal kao europski prvak i Švicarska, koja je 12. na Fifinoj ljestvici. Raspored je već određen pa će Hrvatska 26. ožujka igrati protiv Švicarske (17:30 po hrvatskom vremenu), dok će 30. ožujka igrati protiv Portugala (18:30 po hrvatskom vremenu).

- Ponosan sam što smo uspjeli postići dogovor o sudjelovanju Hrvatske na ovako prestižnom turniru. Sa sportske strane, osigurali smo izborniku Daliću i reprezentaciji vrhunske protivnike što je bila želja stručnog stožera, a s druge strane, ispregovarali smo značajna financijska sredstva koja će moći biti uložena u daljnji razvoj hrvatskog nogometa - izjavio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Tako će izbornik Dalić imati sjajan test da vidi kako momčad diše tri mjeseca prije početka Europskog prvenstva. Bit će to dvoboj velikih prijatelja i bivših suigrača Luke Modrića i Cristiana Ronalda.

- Poznata je moja želja da Hrvatska prije velikog natjecanja igra jake prijateljske utakmice da vidimo gdje smo i na čemu trebamo raditi, pa sam jako zadovoljan što je potvrđen nastup Hrvatske na ovako snažnom turniru. Švicarska i Portugal bit će nam izvrsni testovi uoči Eura jer se radi o odličnim reprezentacijama koje izuzetno poštujemo. Također, put u Dohu bit će odlična prilika za osnaživanje zajedništva, za jedno dobro druženje nakon skoro pet mjeseci pauze od reprezentativnih okupljanja, čemu se sigurno svi jako radujemo - izjavio je izbornik Hrvatske Zlatko Dalić.

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije
POGLEDAJTE SNIMKU

VIDEO Dinamovac kao heroj ulice! Djeca su pozvala Peru na hakl, on im pokazao majstorije

Petar Sučić razvselio je skupinu dječaka koji su igrali nogomet na zagrebačkoj Trešnjevci. Primijetili su ga dok je išao u trgovinu i pozvali ga na partiju nogometa, a on ih nije razočarao