Obavijesti

Sport

Komentari 57

Modrić na trening Reala došao s jurilicom od 200 tisuća eura, a nova zvijezda stigla - taksijem!

Modrić na trening Reala došao s jurilicom od 200 tisuća eura, a nova zvijezda stigla - taksijem!

Hrvatski kapetan ne voli se previše eksponirati u javnosti pa tako nije ni poznato kakve sve 'zvijeri' se kriju u njegovoj garaži, no godinama je koristio sponzorske Audije koje je dobivao kao član Reala.

VIDEO

Brojni nogometaši su i veliki zaljubljenici u automobile. S milijunima na računu lako se napune i garaže. Cristiano Ronaldo ima više od 20 automobila, ni Leo Messi nije imun na jurilice, kao i mnogi mladi nogometaši koji su tek upoznali status zvijezde i basnoslovne iznose. No, nova zvijezda 'kraljeva' Jude Bellingham drugačiji je od drugih.

Igrači Real Madrida pripremaju se za novu sezonu u kojoj će bez ponajboljeg igrača Karima Benzeme loviti trofeje u svim natjecanjima. Formu bruse u kampu Valdebebas, a jedan navijač madridskog kluba došao je ispred ulaza i snimao zvijezde Reala koje su jedan za drugim u kamp dolazili sa skupim jurilicama.

@alberam17 Coches de los jugadores del Real Madrid, parte 10 🚗😍🔥🔝 #realmadrid #coches #alberam17 ♬ LALA - Myke Towers

Hrvatski nogometaš Luka Modrić pokazao je svoj Bentley Continental GT, svojedobno jedan od najbržih automobila na svijetu. Ima moćan motor s 12 cilindara uz 560 konjskih snaga.

Do stotke dođe za 4,8 sekundi, a najveća brzina mu je 318 km/h. Obzirom da je riječ o modelu starom deset godina, neki smatraju da košta oko 198 tisuća eura. Hrvatski kapetan ne voli se previše eksponirati u javnosti pa tako nije ni poznato kakve 'zvijeri' se kriju u njegovoj garaži, no godinama je koristio sponzorske Audije koje je dobivao kao član Reala. 

Trener Carlo Ancelotti došao je s BMW i4, Juniora Viniciusa dovezao je Lamborghini Urusu, a Dani Ceballos u Mercedesu G klase. Automobili da se smrzneš. No, navijača je najviše iznenadio jedan igrač.

Jude Bellingham ovog je ljeta došao u Real za 100 milijuna eura. Tek mu je 20 godina, pred njim je velika budućnost, a mnogi ga vide kao Lukinog nasljednika. I još što je važnije, ostao je skroman unatoč velikoj plaći i slavi. Engleski nogometaš je u kamp došao - taksijem. Kao nekada veliki Zinedine Zidane. Ako i upola napravi u nogometu kao Zizou, bit će to velika karijera. 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

VIDEO Dinamo novi-stari prvak! Kapetan Ademi za 25. HNL titulu
JUBILEJ NA MAKSIMIRU

VIDEO Dinamo novi-stari prvak! Kapetan Ademi za 25. HNL titulu

Guedes je ostavio "bijelo-plave" na cjedilu crvenim kartonom u 60. minuti, a 12 minuta poslije kapetan Ademi naklonio se na petercu na ubačaj Mišića i zabio za naslov "modrih" dva kola prije kraja

VIDEO Daliću, imaš centarfora! Čudesni Gvardiol utrpao je dva gola, Haaland ga samo gledao
SAMO TRPA

VIDEO Daliću, imaš centarfora! Čudesni Gvardiol utrpao je dva gola, Haaland ga samo gledao

Dva je gola zabio hrvatski reprezentativac i to oba desnom nogom. Imao je City penal u sudačkoj nadoknadi, a iako su neki od suigrača htjeli da ga izvede, on je samo odmahnuo i poručio da je zabio dva gola
Pa-pa, titula! Varaždinci šokirali Sopićeve trupe, čudesni Drožđek zabio je dva prekrasna gola
VARAŽDIN - RIJEKA 3-1

Pa-pa, titula! Varaždinci šokirali Sopićeve trupe, čudesni Drožđek zabio je dva prekrasna gola

Promiješao je momčad Željko Sopić u Varaždinu, ali to mi nije donijelo ništa dobro jer su od prve minute dominirali izabranici Nikole Šafarića i na kraju zasluženo slavili