Obavijesti

Sport

Komentari 11

Modrić napušta 'vatrene' na jedan dan, Real mu je pripremio svečanost na Bernabeuu...

Modrić napušta 'vatrene' na jedan dan, Real mu je pripremio svečanost na Bernabeuu...

Hrvatski kapetan Luka Modrić leti za Madrid kako bi nazočio službenom potpisivanju ugovora s 'kraljevskim' klubom nakon čega se vraća reprezentativnim obvezama

VIDEO

Ti si naš kapetan, a mi smo tvoja Luka, pisalo je na velikom transparentu na Poljudu koji je izmamio osmijeh na lice hrvatskom kapetanu.

Pokretanje videa...

Italia Soccer Camp 2022 00:56

Luka Modrić sinoć je u remiju protiv Francuske (1-1) po 150. put zaigrao za hrvatsku nogometnu reprezentaciju. Osim velebnog transparenta koji je vijorio na istočnoj poljudskoj tribini, čelnici HNS-a uručili su mu hrvatski dres s brojem 150, a i nakon utakmice stiglo je novo iznenađenje. Francuski izbornik Didier Deschamps poklonio mu je dres Tricolora također s brojem nastupa za reprezentaciju. Bila je to večer za pamćenje u kojoj su se i Francuzi poklonili hrvatskom velemajstoru. 

Split: Susret Hrvatske i Francuske u Ligi nacija

No, nije to sve. Veliku svečanost u srijedu priprema mu i njegov Real Madrid. Ovaj put ne zbog jubilarnog 150. nastupa za 'vatrene' već zbog potpisa novog ugovora!

Ugledni talijanski novinar Fabrizio Romano, inače dobro upućen u nogometne transfere, objavio je kako će Real Madrid u srijedu i službeno objaviti produljenje ugovora s Modrićem.

Luka je novi ugovor do 2023. godine potpisao odmah nakon finala Lige prvaka u kojem je Real pobijedio Liverpool i osvojio 14. titulu europskog prvaka. Ovaj put su pripremili svečanu ceremoniju na kojoj će prisustvovati predsjednik Florentino Perez uz još nekoliko uzvanika. 

Champions League Final - Liverpool v Real Madrid

Svečanost za Modrića bit će kratka sa svega nekoliko uzvanika nakon čega se prvim letom mora vratiti reprezentativnim obvezama. 

Real će na istoj svečanosti predstaviti novog igrača - Aureliena Tchouaménija. Francuski nogometaš dolazi iz Monaca, a s Lukom je već igrao, ali na protivničkim stranama. Igrali su u utorak na Poljudu u susretu Lige nacija u kojem su 'vatreni' remizirali s aktualnim svjetskim nogometni prvakom. 

Hrvatska izborila SP na prepunom Poljudu

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 11
VIDEO

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja
ČUDESAN MEČ U RIJADU

Usik je apsolutni prvak svijeta! U spektaklu je pobijedio Furyja

Prvi put nakon 25 godina dobili smo apsolutnog prvaka u teškoj kategoriji, a tu laskavu titulu u Saudijskoj Arabiji osvojio je Oleksandr Usik koji je podijeljenom odlukom sudaca slavio protiv Tysona Furyja

Evo koja će biti Modrićeva uloga sljedeće sezone i kako će Real izgledati: Mbappé će čekati broj
'GRADILIŠTE' U MADRIDU

Evo koja će biti Modrićeva uloga sljedeće sezone i kako će Real izgledati: Mbappé će čekati broj

Luka već neko vrijeme odgaja Ardu Gülera (19). Turčin je u španjolskog prvaka došao ljetos za 20 milijuna eura iz Fenerbahčea i dobiva sve više minuta. U sezoni 24/25. preuzet će veći dio Modrićevih minuta
Usik u rekordnom roku pokorio tešku kategoriju! Je li postao i najveći boksač svih vremena?
KAKAV SPEKTAKL!

Usik u rekordnom roku pokorio tešku kategoriju! Je li postao i najveći boksač svih vremena?

Plus+ U listopadu će se Usik i Fury boriti opet. Što znači da će se odreći IBF pojasa, za koji će boksati Hrgović i Dubois. Pobjednik tog meča mogao bi na Usika. Ili na Furyja. Dvojac koji je ipak trenutačno razina više. Barem jedna...