Obavijesti

Sport

Komentari 44

Luka: Nikad nisam pomislio da je dolazak u Real bio pogreška

Luka: Nikad nisam pomislio da je dolazak u Real bio pogreška
1

Nikad me nije brinulo što drugi govore o meni. Imao sam svoje ciljeve, vjerovao sam u sebe i nikada nisam prestao, rekao je Luka Modrić u velikom intervjuu za BBC

VIDEO

Luka Modrić dao je veliki intervju za BBC u kojem je između ostalog progovorio kako uživa u Španjolskoj te da unatoč lošijem startu u Madridu nikad nije razmišljao o napuštanju Reala.

- Nikad nisam razmišljao o napuštanju Reala, niti sam mislio da sam napravio pogrešku kad sam došao ovdje. Kad sam potpisao za Real, ispunio mi se san. Želim ostati ovdje što je moguće duže i ako bude moguće, zaključiti karijeru u ovom klubu - započeo je Luka razgovor pa dodao:

- Doista uživam u životu u Španjolskoj. Madrid je velik i prekrasan grad sa sjajnim parkovima u kojima volim šetati. Puno je trgova, muzeja, povijesnih spomenika. No, ja sam više obiteljski čovjek. Najugodnije se osjećam doma sa suprugom i djecom. Igramo se, gledamo crtiće, radimo sve što i druge obitelji.

U Tottenhamu sam postao bolji igrač

Za ugledni engleski medij Modrić se prisjetio četiri godine u Tottenhamu za koji ga vežu lijepe uspomene.

- Proveo sam četiri sjajne godine tamo s puno emocija, s puno ljubavi koju sam primio od kluba i navijača. Uživao sam u svakom trenutku u Tottenhamu. No, u jednom trenutku osjetite da trebate napraviti korak naprijed, otići na višu razinu. Bilo je vrijeme za odlazak, ali uvijek ću biti zahvalan Tottenhamu zbog svega što je napravio za mene. Tamo sam postao bolji igrač i došao sam na razinu na kojoj sam sada. Uvijek ću biti navijač Tottenhama, pratim ga kad god mogu.

Luka se znao naći i na udaru kritika zbog slabijeg fizičkog izgleda, ali to ga nikad nije pokolebalo.

- Nikad me nije brinulo što drugi govore o meni. Imao sam svoje ciljeve, vjerovao sam u sebe i nikada nisam prestao. Imao sam puno teških trenutaka u životu, ali sve me je to učinilo jačom i boljom osobom. Sve kritike me tjeraju naprijed da pokažem ljudima da griješe. Možda izgledam slabo, ali sam u stvarnosti jaka osoba i mentalno i fizički i nikad nisam imao problema sa svojom veličinom.

U Madridu je u početku imao problema s prilagodbom, međutim velika podrška bio mu je i bivši trener 'kraljeva' Jose Mourinho.

- Znao sam da ću prije ili kasnije pokazati svoju kvalitetu i da ću pokazati zašto sam doveden. Imao sam punu podršku trenera Josea Mourinha, napravio je sve da me dovede i zahvalan sam mu za to. U početku mi je olakšao prilagodbu, a kad sam se pripremio, počeo sam igrati sve bolje i bolje. Mourinhova mi taktika nikad nije bila problem.

Od gola Manchesteru moja karijera je krenula prema gore

Luka smatra kako je trenutak preokreta za njegovu karijeru u Realu gol Manchester Unitedu u osmini finala Lige prvaka na Old Traffordu.

- Otada su ljudi počeli shvaćati zašto sam ovdje, a moja je karijera krenula prema gore. Danas imam veliko povjerenje trenera Carla Ancelottija. Otpočetka mi je dao do znanja što očekuje od mene i koliko sam važan za momčad. To mi je puno pomoglo da pokažem kvalitetu na terenu.

Luka je nedavno u razgovoru za sportski tjednik Max istaknuo kako je cilj ove godine deseti naslov prvaka Europe, a svjestan je kako do njega mogu doći samo uz ogroman rad.

- Živim posebne trenutke, ali to će me samo gurati da dajem još više, a ne da se opustim. U ovom klubu nema opuštanja. Ono što je bilo jučer, ne vrijedi za sutra. Uvijek moraš napredovati jer to očekuju navijači i klub. Nijedan klub nije poput Reala. Puno traži od igrača i to te prisiljava da uvijek budeš na vrhuncu. Pritisak je ogroman, ali nikad nisam imao problema s tim. Volim pritisak, on me gura da budem bolji - zaključio je Luka razgovor.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 44
VIDEO

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima
NIJE IZGLEDAO DOBRO

Dramatične scene u Beogradu! Pobjednika maratona nakon utrke hitna odvezla na nosilima

Gilbert nije bio jedini koji je pao tijekom utrke. Toplo vrijeme, jak tempo, želja da se što prije stigne na cilj. Sve je to imalo utjecaja na pojedine sportaše
VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige