Obavijesti

Sport

Komentari 77

Modrić 'školovao' razvikanog Pogbu: 'Lako je s njim osvajati'

Modrić 'školovao' razvikanog Pogbu: 'Lako je s njim osvajati'
1

POGBA, GDJE SI? Realovi navijači šale se na račun 105 milijuna eura vrijednog veznjaka Manchester Uniteda. Naš kapetan Luka Modrić bio je opet sjajan, pokazao je Francuzu kako se to radi...

VIDEO

Prvi europski trofej ove sezone odlazi Realu. 'Kraljevi' su u Skopju s 2:1 dobili Manchester United te tako osvojio Uefin Superkup treći put u posljednje četiri godine.

Nastavila se tako i dominacija Španjolaca koji su osvojili ovaj trofej u osam od posljednjih devet izdanja. Jedino je njihovu dominaciju prekinuo Bayern 2013.

'Lako je igrati kad imaš Modrića kraj sebe'

- Igramo da dobijemo utakmice, to je važno. Odigrali smo sjajno. Malo smo patili na kraju, ali pokazali smo karakter. Sretan sam. No, sada se okrećemo nedjelji i novoj važnoj utakmici (op.a. španjolski Superkup protiv Barcelone) - rekao je Zinedine Zidane.

Casemiro je zabio prvi gol na utakmici.

- Odradili smo dobar posao. Stvarno sam sretan, jer smo kao obitelj. Moja igra? Nema pojedinaca, a nije mi problem ovako igrati kada uz sebe imam Kroosa i Modrića - kaže Brazilac.

I doista, Luka je ponovno bio na visini zadatka. Nova Realova 'desetka' sve je oduševila i kako to već biva poslije velikih pobjeda Reala u kojoj je naš kapetan važan protagonist, nakon utakmice slijede zaslužene čestitke i riječi hvale.

Luka učitelj, Pogba učenik

Luka Modrić je bolji od svih u nogometu.

On je najpodcijenjeniji nogometaš ikad.

Tko je najbolji veznjak na svijetu, Pogba? 

- Ne znam, pitajte Luku Modrića, šale se nogometni fanovi na račun drugog najskupljeg igrača svih vremena. Paul Pogba,  francuski veznjak Manchester Uniteda kojeg su Englezi prošloga ljeta platili 105 milijuna eura Juventusu, nije imao šanse protiv Modrića u Skoplju.

Modrić: Zadovoljan sam svojom igrom

- Kad se pogleda, sve u svemu, mislim da smo bili bolji u ovoj utakmici. Imali smo više od igre, imali loptu u našim nogama, stvorili dosta prilika za gol. Šteta što nismo zabili još neki gol, ali smo i ovako zadovoljni. Napravili smo ono po što smo i došli u Skoplje, a to je trofej. Osvojili smo ga i to je vrlo važno da uđemo u novu sezonu s pobjedom. Presretni smo i sada nas čekaju novi izazovi - rekao je Luka za televiziju Arenasport pa nastavio:

- Zadovoljan sam svojom igrom u prvoj službenoj utakmici. Bilo je dosta dobro, iako je najvažniji kolektiv, jer smo kao momčad odigrali na visokoj razini. Nastavili smo tamo gdje smo stali prošle sezone. Sada nas čeka španjolski Superkup protiv Barcelone i kreće prvenstvo. Ovo je dobar znak i vjerujem da ćemo nastaviti u ovom ritmu - rekao je.

Unitedu je ovo bio treći uzastopni poraz u Superkupu (1999., 2008. i 2017.) kojeg su osvojili smo 1991. Mourinho nije previše brinuo zbog poraza, već zbog toga što ga je utakmica uvjerila da Gareth Bale ostaje u Realu.

Realov rekord

- Valjda vam je sad jasno da ga klub želi, da ga trener želi, da on želi ostati. Igra gotova, on ostaje u Realu - rekao je Mourinho koji nikad nije pobijedio Real. Ima jedan remi i četiri poraza.

Real prvi klub nakon 1990. koji je obranio naslov u Superkupu!

A Velšaninu je asistencija za gol Isca bila prva za neki Realov gol još od studenog 2016.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna
'TOTALNO JE OPČINJENA'

Najskuplji svjetski nogometaš u tajnosti ljubi pet godina stariju. Fanovi joj pišu da nije stvarna

Jude Bellingham u vezi je s Nizozemkom Laurom Celijom Valk, objavio je The Sun. Ona zadnjih tjedana boravi u njegovu madridskom domu i mnogima se pohvalila o tome
VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve